A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов зустрівся з мешканцями селища Новоданилівка

Дата: 18.05.2018 08:34
Кількість переглядів: 1294

15 травня в Новоданилівському сільському будинку культури на зустріч із селищним головою О.  Асмоловим зібралось багато людей, у залі практично не було вільного місця. Головна мета   зустрічі – це з‘ясування та вирішення найважливіших проблем, які хвилюють мешканців селища, а саме:  вирішення питання водозабезпечення, заміна вікон та ремонт опалення   дошкільного навчального закладу «Білочка», щоб перевести його на цілорічний режим роботи.  Жителі емоційно й зацікавлено обговорювали проблеми транспортного сполучення, благоустрою населеного пункту, освітлення вулиць, роботи ФАПу, земельні питання. Отже проблем накопичилося чимало.

Після добровільного об‘єднання у громаду, в  Новоданилівці почались зміни на краще - замінено 21 ліхтар вуличного освітлення, прийняли на   постійну роботу працівника з благоустрою,  місцева влада оперативно реагує на потреби громадян. 

Завершуючи зустріч О. Асмолов зазначив, що завжди готовий до діалогу з мешканцями щодо вирішення будь-яких проблемних питань та подякував всім присутнім за підтримку та небайдужість до свого селища. Також в робочій зустрічі взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л. Новицький, головний бухгалтер Ю. Томкова. 

 В цей же день О. Асмолов відвідав с. Дмитро-Білівка.  У січні 2018 року в приміщенні дитсадка сталась пожежа, тому тепер змушені проводити там ремонтні роботи.  Вже встановлено енергозберігаючі пластикові вікна, ремонт триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь