Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось друге засідання Робочої групи з розробки стратегії розвитку громади

Дата: 13.04.2018 14:02
Кількість переглядів: 829

12 квітня 2018 року відбулось друге засідання Робочої групи з розробки стратегії розвитку Казанківської об‘єднаної територіальної громади на період 2018-2025 років, в якій взяли участь селищний голова О. Асмолов, заступник голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Л. Новицький, начальник відділу доходів та видатків В. Андрійчук, спеціаліст відділу інвестицій,  містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Г. Татаринцева, депутати селищної ради,  в.о. старост, працівники ради, представники громадськості. Засідання провів радник Миколаївського центру розвитку місцевого самоврядування М. Дурман.

В ході зустрічі М. Дурман презентував результати анкетування жителів та представників бізнесу, яке проводилось  з 23 лютого по 20 березня 2018 року в населених пунктах Казанківської об‘єднаної територіальної громади, та окреслив основні проблеми, які, на думку населення, заважають розвитку громади. Це - низька якість доріг між населеними пунктами, відсутність внутрішніх інвестицій, недостатня підприємливість мешканців громади, зношеність інженерних мереж, безробіття, недостатня громадська активність. Доповідач зупинився на пріоритетах розвитку громади, а це, знову ж згідно з результатами опитування населення, - використання місцевих природних ресурсів, розвиток сфери дозвілля, освітлення та благоустрій населених пунктів, покращення водовідведення та водозабезпечення, розвиток малого і середнього бізнесу. Перспективні напрямки громади, як вбачають мешканці, це  переробка сільськогосподарської продукції, розвиток галузей тваринництва,  рослинництва, ягідництва, а також виробництво будівельних матеріалів.

Наприкінці заходу М. Дурман провів групові заняття на тему «Місія та бачення майбутнього громади». Присутні розділились на три групи, і в такому складі опрацювали та доповіли про сильні та слабкі сторони громади, а також своє бачення майбутнього розвитку територій. Учасники тренінгу одержали домашнє завдання – підготувати SWOT-аналіз Казанківської територіальної об‘єднаної громади. Наступне засідання робочої групи відбудеться 3 травня  поточного року.

презентація анкетування


Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису

 

Презентація анкетування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь