A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Оголошення

ЩО СКАЗАТИ ЗАМІСТЬ "ВСЕ НОРМ" (КОЛИ НАСПРАВДІ ВСЕ НЕ НОРМ)

«Все норм» — найпростіший спосіб уникнути неприємної розмови. Бо ж раптом ми когось образимо чи здамося надто вразливими. Та чи справді це «норм»? Фактично ми наполягаємо на тому, що все добре, хоча знаємо, що це не так. Тож, а) даємо оточуючим зрозуміти, що певна поведінка є прийнятною; б) вкотре знецінюємо себе та свої емоції; в) робимо це знову й знову. Здається, геть не норм. Коли відчуваєте, що вам некомфортно, коли вас ображають чи знецінюють ваші переживання, не ховайтеся за звичною фразою — поясніть людині, чому та чи інша ситуація для вас неприйнятна. Бути чесним одне з одним і вимагати взаємоповаги — здається, це норм . Нагадаємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» створена за ініціативою першої леді Олена Зеленська. #тияк

13:04:57 05.03.2024

ЯК ОБРАТИ ПСИХОЛОГА ТА НА ЩО ЗВЕРНУТ УВАГУ

З чого почати пошуки психолога? З двох речей. Перша – усвідомлення того, що психолог – не чарівник, і питання, які ви маєте до нього, не зникнуть за помахом палички. Робота з терапевтом – це насамперед робота над собою, яка вимагатиме часу та зусиль.

13:42:18 04.03.2024

ВCТУП ДО ЗВО ДСНС УКРАЇНИ

Миколаївські рятувальники запрошують юнаків та дівчат вступати на денну форму навчання за державним замовленням до закладів вищої освіти Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На сьогодні є чотири заклади вищої освіти: Національний університет цивільного захисту України (м. Харків), Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Кременчуцький льотний коледж Харківського національного університету внутрішніх справ. За детальною інформацією звертайтесь до управління персоналу Головного управління ДСНС України у Миколаївській області за адресою: м. Миколаїв, вул. 2-а Екіпажна, 1 або до керівництва державної пожежно-рятувальної частини за місцем проживання. Відповідальна особа за відбір кандидатів на навчання до закладів вищої освіти ДСНС України Кердивар Владислав Віталійович – 099-064-39-95.

11:47:21 04.03.2024

ОБЕРЕЖНО! ФАЛЬСИФІКОВАНІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ РОСЛИН

Щороку збільшується попит на засоби захисту рослин (ЗЗР), адже в сучасному землеробстві неможливо отримати якісний та високий  урожай без застосування пестицидів та агрохімікатів. Із збільшенням попиту збільшується і процвітає торгівля підробками та фальсифікатами.

09:11:05 29.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь