A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 25.04.2024 14:15
Кількість переглядів: 33

25 квітня 2024 року відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради. Під час засідання були розглянуті питання, що стосуються життєдіяльності громади.

Члени виконавчого комітету погодили тарифи на платні послуги, що надаються Комунальним некомерційним підприємством «Казанківська багатопрофільна лікарня» Казанківської селищної ради; затвердили звіт про оцінку майна, умови продажу об’єкта малої приватизації комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради.

Прийняли рішення про укладання договору оренди майна комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради та взяття громадян на квартирний облік та соціальний квартирний облік.

Також на засіданні були розглянуті питання у сфері служби у справах дітей та соціального захисту населення Казанківської селищної ради.

На порядку денному було розглянуто двадцять п’ять питань, з усіх питань прийняті відповідні рішення, які відповідно до регламенту виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті селищної ради

На зображенні може бути: 3 людини та текстНа зображенні може бути: 10 людей та люди навчаютьсяНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: 9 людей

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь