A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 26.02.2024 14:09
Кількість переглядів: 32

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

 

1. Про погодження звіту про виконання бюджету Казанківської селищної  територіальної громади та резервного фонду непередбачених видатків за 2023 рік.

2. Про зміну тарифу на послуги з централізованого водопостачання в населених пунктах Казанківської селищної територіальної громади.

3. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, хххххх року народження».

4. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, хххххх року народження».

5. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, хххххх року народження».

6. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, ххххх року народження».

7. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, хххххх року народження».

8. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ПІБ опікуном над ПІБ, хххххх року народження».

9. Про  встановлення піклування над неповнолітньою  ПІБ , ххххххх року народження.

10. Про надання дозволу на укладання та підписання договору дарування житлового будинку, право користування яким мають малолітні діти.

11. Про встановлення піклування над неповнолітніми ПІБ, ххххх року народження, ПІБ та опіки над малолітнім ПІБ, ххххх року народження.

12. Про встановлення піклування над неповнолітньою ПІБ, ххххххх року народження та опіки малолітнім ПІБ, ххххх року народження.

13. Про затвердження Висновку комісії з питань захисту прав дитини «Про доцільність позбавлення батьківських прав гр. ПІБ, ххххххх року народження по відношенню до малолітніх дітей».

14. Про внесення змін до списку сімей, які опинились у складних життєвих обставинах .

15. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів неповнолітньому ПІБ, хххххх р. н.

16. Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів малолітньому ПІБ, хххххххх р. н.

17. Про надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів малолітньому  ПІБ,  ххххххх р. н.

18. Про надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів неповнолітній ПІБ, ххххххх р.н. та малолітній  ПІБ, хххххххх р. н.

19. Про надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів малолітній ПІБ, ххххххх  р. н

.Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь