Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Повідомлення про засідання виконавчого комітету

Дата: 29.01.2024 13:31
Кількість переглядів: 77

         31 січня 2024 року о 10.00 годині у приміщені Казанківської селищної ради (зал засідання II поверх) відбудеться засідання виконавчого комітету.

Порядок денний засідання виконавчого комітету:

1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Казанківської селищної ради на 2024 рік.

2. Про організацію та проведення громадських робіт на території Казанківської селищної територіальної громади у 2024 році.

3. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17.11.2023 року №189 «Про утворення робочої групи з розроблення Програми комплексного відновлення території Казанківської селищної територіальної громади Баштанського району Миколаївської області та затвердження Положення про порядок діяльності робочої групи».

4.Звіт начальника Комунального підприємства «Добробуд» про роботу та результати діяльності комунального підприємства за 2021-2023 роки.

5. Про оголошення повторних аукціонів щодо передачі прав на оренду комунального майна.

6. Про затвердження умов оренди нерухомого майна включеного до переліку другого типу.

7. Про зміну тарифу на послуги з централізованого водопостачання в населених пунктах Казанківської селищної територіальної громади.

8. Про затвердження Технологічного регламенту роботи системи водопостачання населених пунктів, що здійснює КП «Добробуд».

9. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна.

10. Про упорядкування нумерації об’єктів нерухомого майна.

11. Про взяття громадян на квартирний облік та соціальний квартирний облік.

12. Про визначення виконавця послуги з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) рідких побутових відходів на території Казанківської селищної ради.

13. Про визначення виконавця послуги з вивезення (збирання, зберігання, перевезення) твердих побутових відходів на території Казанківської селищної ради.

14. Про надання дозволу на реєстрацію місця проживання малолітньої дитини без згоди батька.

15. Про надання неповнолітній ПІБ,26, ххххххх року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

16. Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування малолітнім ПІБ, хххххххх року народження, ПІБ, хххххххх року народження, ПІБ, ххххххххх року народження.

17. Про надання статусу дитини-сироти неповнолітньому ПІБ, ххххххххх року народження, малолітньому ПІБ, хххххххххххх року народження.

18. Про встановлення піклування над неповнолітнім ПІБ, хххххххххххххх року народження.

19 Про надання неповнолітньому ПІБ, ххххххххх року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

20. Про надання малолітній ПІБ, ххххххххх року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

21. Про надання малолітньому ПІБ, хххххххххх року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

22. Про надання малолітньому ПІБ, хххххххх року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

23. Про надання неповнолітньому ПІБ, ххххххххххх року народження, статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

24. Про  взяття на облік  сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

25. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ХХХХХХ опікуном над ХХХХХХХХ, хххххххх року народження».

26. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ХХХХХХХХопікуном над ХХХХХХХххххххххх року народження».

27. Про затвердження Висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Казанківської селищної ради «Про погодження кандидатури опікуна ХХХХХХХХ  опікуном над ХХХХХХХ, ххххххх року народження».

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь