A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась сесія Казанківської селищної ради

Дата: 25.12.2023 08:06
Кількість переглядів: 55

22 грудня 2023 року відбулась чергова XXVІ сесія 8 скликання, яку провів селищний голова Олексій АСМОЛОВ.

Селищним головою перед початком пленарного засідання ради було вручено Подяки селищної ради депутатам, які не були присутні на заході до Дня місцевого самоврядування, а саме за активну громадську позицію, розбудову місцевого самоврядування, підтримку Збройних сил України та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування в Україні Людмилі ЛАМОНОВІЙ, Андрію ТОМКОВУ, Володимиру САТАНОВСЬКОМУ, Ігорю СІДОРОВУ.

Депутатами було розглянуто 24 питання, з них 14 земельних, які попередньо були розглянуті на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Одним з найважливіших питань було прийняття бюджету Казанківської селищної територіальної громади на 2024 рік, з доповіддю по цьому питанню виступила заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена ШЕВЧУК, а також нею було озвучено зміни, які пропонується внести до бюджету селищної ради на 2023 рік.

В ході пленарного засідання депутати затвердили: Програму розвитку культури Казанківської селищної територіальної громади на 2024 – 2026 роки; Програму увічнення пам’яті захисників і захисниць України, жертв воєн та політичних репресій у Казанківській селищній територіальній громаді на 2024-2027 роки; Програму підтримки органів виконавчої влади на 2023 рік; Положення про порядок використання шкільних автобусів.

Було продовжено термін дії Програми зайнятості населення Казанківської селищної територіальної громади на період до 2025 року включно та внесено доповнення до неї. Також депутати внесли зміни до Програми «Громадське здоров’я Казанківської селищної територіальної громади» на 2023-2025 роки та до Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради» і затвердили його в новій редакції.

Потім надали згоду на списання майна комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради та включили до Переліку об’єктів, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду без проведення аукціону.

З усіх запропонованих до порядку денного питань депутати селищної ради ухвалили відповідні рішення з якими можна ознайомитись на офіційному сайті селищної ради.

Селищний голова Олексій АСМОЛОВ подякував депутатам за цей нелегкий 2023 рік, за плідну і конструктивну роботу, взаєморозуміння та підтримку та побажав в новому році терпіння та обов’язкової Перемоги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь