A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шлем вітання від щирої душі!

Дата: 07.12.2023 14:51
Кількість переглядів: 77

Головне завдання працівників органів місцевого самоврядування - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед вами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий досвід.

Дякуємо кожному з вас за те, що обрали цей непростий шлях і за те, що завдяки цьому усі ви працюєте як єдиний злагоджений механізм. Дякуємо за те, що з початку повномасштабного вторгнення ви і продовжуєте працювати на благо громади.

7 грудня 2023 року в Центрі культури та дозвілля відбувся захід до Дня місцевого самоврядування та Дня благодійництва.

Сьогодні неможливо уявити роботу працівників місцевого самоврядування без допомоги благодійників. Щедра казанківська земля теж багата на небайдужих людей. Звертаючись напередодні Дня благодійності до знаних в Казанківській громаді благодійників, які за покликом серця допомагають тим, хто потребує підтримки у важку хвилину, хочеться подякувати їм за їх нелегку, але дуже почесну і шляхетну справу - допомагати іншим.

Добрі справи не залишаються непоміченими - вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги.

З вітальним словом звернувся до працівників місцевого самоврядування селищний голова Олексій Асмолов: «Незважаючи на важкі часи та економічні проблеми, благодійники нашої громади активно допомагають військовим: коштами на придбання дронів, тепловізорів, бронежилетів, віддавали та віддають власний транспорт, забезпечують пальним, ремонтують техніку, надають необхідні медикаменти, засоби гігієни, одяг, взуття, продукти харчування. Упевнений, що ваш приклад показовий, надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди».

Привітала присутніх і перший заступник голови Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна та вручила Подяку від Баштанської районної військової адміністрації за особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування в умовах правового режиму воєнного стану, сумлінну працю, спрямовану на вирішення соціально- економічних питань територіальної громади, та з нагоди Дня місцевого самоврядування селищному голові Олексію Асмолову. Також вона відзначила Грамотами Баштанської районної військової адміністрації за активну громадську позицію, особистий внесок у розвиток територіальної громади в умовах правового режиму воєнного стану, самовіддане служіння українському народові та з нагоди Дня місцевого самоврядування депутатів Казанківської селищної ради восьмого скликання Івана Чіпака та Володимира Лося.

Подяками від Казанківської селищної ради за активну громадську позицію, розбудову місцевого самоврядування, підтримку Збройних Сил України та з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування в Україні були нагороджені : Юрій Овчаренко, Анатолій Сидоренко, Олександр Савенко, Микола Кравчин, Анатолій Одинець, Ірина Курінна, Леонід Малецький, Микола Повний, Надія Тельман, Олександр Соловйов, Сергій Михалко, Володимир Ольховацький, Олена Маліновська, Олена Петренко, Наталія Кулєба, Марія Черновол, Олександра Давиденко, Лось Володимир. Ашот Мкртчан, Анатолій Третяк, Панас Омельчук, Ігор Сідоров, Володимир Сатановський, Руслан Бродецький, Андрій Потинг, Юрій Кравченко, Вадим Кравченко, Іван Чіпак, Володимир Петренко, Ольга Чухан, Тетяна Септа, Варужан Сафарян, Леонід Малецький, Андрій Томков, Анатолій Капуста, Тамара Біла, Люов Коптєва, Олена Везнюк, Карен Акопян, Олексанр Давиденко, Людмила Ламонова.

Від усього серця бажаємо усім присутнім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їх потреби та інтереси упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, непохитної віри в Перемогу та щасливе майбутнє України. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь