A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

        Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Микола»

Дата: 07.12.2023 11:32
Кількість переглядів: 70

З метою формування в молоді української національної та громадянської ідентичності засобами української культури та мистецтва; пропагування, примноження та популяризація надбань національної культури українського народу, художніх засобів і можливостей мистецтва серед дітей та молоді, пошук нових форм і методів роботи з ними, до 5 грудня 2023 року у регіонах України був проведений Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Військові обереги від Святого Миколая» (дистанційний формат) за тематикою «Волонтери Святого Миколая».

     Адже у 2023 році кілька визначних свят припадають на одну дату 06 грудня – День Збройних сил України та День святого Миколая. І всім особливо хочеться, щоб в кожен дім та кожну родину завітало ДИВО – ПЕРЕМОГА і МИР. Вже другий рік триває повномасштабна війна і наша підтримка військових та їх родин особливо актуальна та потрібна.

     Педагоги та вихованці Будинку  дитячої та юнацької творчості  долучились до цього заходу. Гуртківці  разом  з  керівниками  гуртків підготували святкові відео- вітання для воїнів Збройних сил України, із  задоволенням виготовили листівки,намалювали  малюнки,  виготовили  обереги  у  вигляді янголятків,  ляльок-мотанок,  зробили  сувеніри, які  були пройняті любов’ю і відданістю до захисників.

     Роботи дітей  та педагогів  будуть нагадувати нашим  захисникам  про  рідну  домівку,  селище,  в  якому  і рідні,  і близькі,  і  односельці  співпереживають  та  чекають  на  їхнє  повернення

     Подарунки,обереги, солодощі  передані  волонтерам Казанківщини, які передадуть їх воїнам України до Дня Збройних сил України та до Дня Святого Миколая.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь