A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Мир у тебе в руках!

Дата: 06.12.2023 14:25
Кількість переглядів: 81

День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час  повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і доньки України борються в Збройних Силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Мужність, честь, сила та відвага – лише найкращі з найкращих склали присягу в лавах Збройних Сил України. Ви готові стати на захист своєї Батьківщини, не втрачаючи жодної хвилини.

6 грудня 2023 року  в Казанківській громаді відбувся мітинг до дня Збройних Сил України.

Учасники мітингу поклали квіти до пам’ятного знаку молодим патріотам рідного краю, які віддали своє життя за свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

«Українські військові - це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога. На жаль ми втратили багато молодих і відважних Захисників, але ми можемо пишатися тим, що серед наших знайомих, рідних, односельчан є такі люди, завдяки яким ми не чуємо сьогодні у нашому краї   пострілів. Безмежна вдячність Збройним Силам України за кожен наш ранок! Разом до Перемоги! Слава Україні!» - звернувся до присутніх селищний голова Олексій Асмолов .

Начальник 4 відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Збройних Сил України Олександр Процак додав: «Сьогодні вітаємо тих, хто вже 10 років стримує ворожу навалу і тих, хто став до лав Захисників з початком повномасштабного вторгнення, тих хто з усіх видів озброєння боронить неньку Україну від нелюдів, даючи можливість мільйонам жити й працювати в звичному режимі. Тих, хто навіть якщо й боявся, та все ж стали пліч-о-пліч з такими ж як вони самі і тримає стрій, жертвуючи найціннішим. Памʼятаємо тих хто загинув. Вічна їм шана і низький уклін».

Українські військові довели всьому світу, що їм немає рівних на полі бою! Ми пишаємося Вами! Бажаємо Вам міцного здоров’я, сил, терпіння, удачі, успіхів.  Бажаємо кожному Захиснику та Захисниці повернутися додому живими, здоровими з Перемогою!

Після мітингу селищний голова Олексій Асмолов разом з начальником відділу соціального захисту населення Маріанною Трофімовою, головою місцевої ветеранської організації Марією Ризук, заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів влади Леонідом Новицьким, секретарем виконавчого комітету Оксаною Маляр, заступником начальника відділу соціального захисту Тетяною Степановою поклали живі квіти до місць поховань наших героїв-земляків, які загинули, захищаючи Україну від російської військової агресії. Це данина шани і поваги нашим землякам, які поклали найдорожче - своє життя заради свободи і незалежності майбутніх поколінь, нашої української держави.

Такі заходи вшанування пам’яті загиблих героїв-захисників пройшли сьогодні у всіх старостинських округах нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь