Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Театралізоване свято до Дня працівників культури і майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2023 15:33
Кількість переглядів: 153

9 листопада 2023 року за участі працівників закладів культури громади, відбувся урочистий захід присвячений Дню працівника культури  та майстрів народного мистецтва.

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості. Це свято тих людей, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головними життєвими орієнтирами.

«Ваша праця завжди на виду: ви створюєте людям свято та даруєте радість спілкування, несете культуру до кожного серця та кожної душі. Допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх джерел української культури. Бажаю всім вам невичерпного оптимізму та натхнення, потужної творчої енергії, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври!Зі святом!»,- звернулась до присутніх спеціаліст відділу культури та туризму Наталія Пихтіна.

Під час урочистостей було нагороджено за вагомий особистий внесок у збереження та розвиток національної культури, культурної спадщини країни  та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою Казанківської селищної ради майстриню народної творчості Казанківського міського клубу №1 Ксенію Болонських.

За вагомий особистий внесок у збереження та  розвиток національної культури, культурної спадщини країни та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Подяками Казанківської селищної ради  були нагороджені : майстриня народної творчості КЗ «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради» Лариса Миргородська, майстриня народної творчості Михайлівського сільського Будинку культури Тамара Біла.

За багаторічну професійну діяльність, творчі досягнення, вагомий  особистий внесок в розвиток і збереження національної культури та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою управління культури національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації нагороджено директора Комунального закладу «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради» Тамару Шевцову.

За професіоналізм при виконанні службових обов’язків в умовах воєнного стану, вагомий  особистий внесок у розвиток  сфери культури в Миколаївській області та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотою від управління культури національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації нагороджено  завідуючу Казанківським  міським клубом №1 Альону Болотських.

За вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, аматорського мистецтва, збереження традицій українського народу, високу професійну майстерність, активну громадську позицію та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено Грамотою від Баштанської районної військової адміністрації директора  Миколаївського Будинку культури Анжелу Мазур, директора  Веселобалківського сільського Будинку культури Альону  Бондар.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у збереження і розвиток національної культури, аматорського мистецтва та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва  нагороджено Подяками відділу культури та туризму Казанківської селищної ради директора Новофедорівського СБК Марину Сидоренко, завідуючу Новоданилівським сільським клубом Валентину Бодню, директора  Михайлівського СБК Олену Петренко.

Присутні змогли взяти участь у вікторині, театральній постанові, конкурсах та отримали багато позитивних емоцій від привітань.

Всім працівникам культури, майстрам народної творчості та аматорам сцени Казанківської територіальної громади бажаємо здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасного прагнення до самовдосконалення, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань нашої громади та країни.

Разом з тим дякуємо усім Вам за допомогу, яку Ви сьогодні надаєте Збройним Силам України у боротьбі з російським агресором. Віримо у Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь