A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Результати конкурсу «Jam»

Дата: 02.11.2023 11:17
Кількість переглядів: 106

30 жовтня відбувся обласний огляд хореографічного мистецтва «Jam», метою якого було визначення стану роботи хореографічних колективів Миколаївщини, впорядкування, збереження розвитку та популяризації народної, стилізованої, класичної, сучасної, бальної та дитячої хореографії, пошуку та вдосконалення нових форм хореографічного мистецтва, популяризації народних традицій та обрядів у стилізованій хореографічній обробці, вдосконалення виконавської майстерності та виявлення нових творчих колективів.

В огляді брали участь 50 аматорських хореографічних колективів, гуртків, студій та шкіл (а це близько 1000 учасників)  з 18 територіальних громад Миколаївщини. Програма учасників складалася з двох хореографічних номерів у різних номінаціях та вікових категоріях. Конкурсанти представляли своє бачення сьогодення, виявляли творчий підхід до самобутнього втілення сценічного образу, сценічної культури та музичного оформлення.

Фахівцями хореографічного жанру наголошено на ретельному підборі музичного матеріалу та на відсутності жодного повтору композицій між колективами. У хореографічних постановках використовувалися яскраві музичні акценти, завдяки яким відображалася любов до рідної Батьківщини, підкреслювалася краса танцювальної лексики, сюжет та задум постановника.

Цьогоріч участь в конкурсі взяли три танцювальні колективи Казанківської територіальної громади.

Вітаємо танцювальні колективи «Ексклюзив» та «Дивоцвіт», які гідно виступили на цьому конкурсі, зайнявши ІІ місце в номінації «Сучасна хореографія». А також вітаємо танцювальний гурток «Натхнення» Новофедорівського СБК за участь в номінації «Народна стилізація».
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь