A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведено вибіркові перевірки фактичного місця розміщення внутрішньо переміщених осіб

Дата: 12.10.2023 10:57
Кількість переглядів: 173

В рамках виконання вимог постанови КМУ від 19 березня 2022 року № 333, 11.10.2023 року  робоча група комісії з організації та здійснення заходів щодо надання компенсації витрат власникам житлових приміщень приватного житлового фонду, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб, здійснила  вибіркові перевірки за місцем проживання окремих громадян даної категорії. Мета вибіркових перевірок – з’ясувати чи дійсно ВПО проживають за вказаними адресами. Компенсація виплачується власникам житла за рахунок коштів Товариства Червоного Хреста України.

Такі  вибіркові перевірки будуть здійснюватись на постійній основі і надалі з метою виявлення порушників, які надають недостовірні дані, що несе за собою нецільове використання міжнародних коштів.

Попереджаємо власників житла, які прихистили в своєму житловому приміщені ВПО, про обов’язкове надання повідомлення в день припинення розміщення або зміни кількості внутрішньо переміщених осіб, до відділу «ЦНАП» Казанківської селищної ради .

Також, не пізніше п’яти днів з дня закінчення звітного місяця необхідно подати заяву про отримання компенсації за розміщення ВПО  особисто в паперовій формі або в електронному вигляді на офіційну електронну адресу:  kazankas@meta.ua.

У разі, коли за результатами перевірок встановлено факт наведення у заявах власником недостовірної інформації, власники мають терміново повернути грошову компенсацію Товариству Червоного Хреста України.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь