A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківська громада приєдналася до Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 11.10.2023 16:30
Кількість переглядів: 86

У понеділок, 9 жовтня, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відвідав захід, який відбувся  у Києві, в рамках якого оголосили 18 відібраних громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» від Миколаївської та Харківської областей.

Зокрема, від Миколаївщини до переліку увійшли: Первомайська, Кривоозерська, Веселинівська, Новоодеська, Врадіївська, Воскресенська, Казанківська та Доманівська громади, а також м. Миколаїв.

Участь у заході взяли посол США в Україні Бріджит Брінк, керівник Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріель Абрагам, члени Кабінету Міністрів України, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, а також голови громад Миколаївської та Харківської областей.

На початку засідання Віцепрем’єр-міністр з відновлення України - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що рівень територіальної громади є ключовим та базовим рівнем системи публічного управління та надання послуг, а в умовах сьогодення ще й базовим та найважливішим рівнем для відновлення всієї країни.

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім подякував представникам проєкту за їх роботу та сформовану позицію, зазначивши, що сильні громади є основою сильної держави.

Пакет допомоги включає зміцнення муніципальних послуг і можливостей реагування на надзвичайні ситуації, сприяння місцевому економічному розвитку, посилення спроможності місцевих органів влади планувати та реалізовувати громадські проєкти, а також удосконалення процесів формування бюджету та доходів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь