A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Для забезпечення безперебійної роботи наших робітників, які щоденно надають послуги соціального характеру населенню громади, були надані електричні трицикли

Дата: 05.10.2023 08:08
Кількість переглядів: 147

4 жовтня 2023 року селищний голова Олексій АСМОЛОВ разом з заступником селищного голови Леонідом НОВИЦЬКИМ, секретарем селищної ради Сергієм ДЯЧЕНКО та начальником відділу соціального захисту Маріанною ТРОФІМОВОЮ  вручили ключі від електровелосипедів триколісних вантажних (трициклів) соціальним робітникам КУ «Надання соціальних послуг Казанківської селищної ради», які обслуговують людей похилого віку в нашій громаді.

Вітаючи соцробітників, Олексій АСМОЛОВ зазначив, що поповнення велопарку в  центрі надання соціальних послуг – це результат кропіткої роботи, але громада, завдяки тісній співпраці з німецьким товариством «GIZ» та злагодженій роботі команди, яка координує роботу соціальної сфери, отримала трицикли безоплатно.

Трицикли — той інструмент, який дозволить надавати допомогу людям більш оперативно та знизить навантаження на соцробітників, які витрачають значний ресурс на виїзд до підопічного. Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на день використання, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

Електричні трицикли отримувались як допомога в рамках реалізації проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine. Окрему подяку висловлюємо куратору нашого проекту Тетяні ГВОЗДЬ.

Сподіваємось, що отримані трицикли та велосипеди підвищать рівень ефективності роботи наших працівників, що надають соціальні послуги, дозволять оперативно і безпечно доставляти продукти харчування, медикаменти до осіб, які перебувають на надомному обслуговуванні.

Крокуємо разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь