Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Продовжується співробітництво сторін для спільної реалізіації заходів проєкту «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд"

Дата: 18.09.2023 16:12
Кількість переглядів: 86

17-18 вересня в Казанківській громаді відбувся дводенний тренінг з базової домедичної допомоги для членів Казанківської добровільної пожежної команди в рамках реалізації проекту «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд», що реалізується ГО «Добровольці - вогнеборці» на чолі з керівником Василем Кундриком, у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research і ГО Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Участь в тренінгу взяли вчителі закладів освіти, пожежні команди КП «Добробут», туристичний гурток на чолі з керівником Сергієм Гордійчуком.

Під час заходу учасники навчилися проводити первинний огляд постраждалого, працювати з турнікетами, а також зупиняти кровотечу за допомогою тиснучих пов'язок: бандажа, звичайного бинта та інших засобів.
Окремий блок тренінгу був присвячений роботі з потерпілими з різними видами травм, підготовці постраждалого до евакуації за допомогою твердих та м'яких нош, відпрацювали сценарії на яких добровольці-пожежники показали закріплені знання та навички.

Велика подяка інструктору з тактичної медицини БФ «Солом’янські котики» (Київ) Констянтину за здобутий досвід, представникам ГО «Добровольці - вогнеборці» - за підтримку та співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь