Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шановні медичні працівники Казанківської громади - лікарі, фельдшери, медсестри, ветерани охорони здоров’я! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем медичного працівника!

Дата: 27.07.2023 09:25
Кількість переглядів: 642

Професія, яку ви обрали – найгуманніша і найпотрібніша сфера людської діяльності. У ваших руках знаходиться найцінніший дар людини – здоров’я і життя. Нелегка самовіддана праця, співчуття, милосердя, доброта і щедрість душі людей у білих халатах, повертають громадян віру до життя.

Зараз, під час війни, медики виконують титанічну роботу, рятуючи щодня тисячі життів, як цивільних людей, так і життя військових у зоні бойових дій, які боронять нашу Батьківщину. Тому ми висловлюємо щиру подяку та повагу цим людям, і віддаємо належне їхньому терпінню, професіоналізму та самовіддачі.

Так, нашим медикам зараз дуже складно: і фізично, і морально. Вони не тільки понаднормово працюють, а ще й бачать кожного дня те, що не бачать цивільні люди. Складні травми, важкі поранення, страх в очах дітей, біль в очах військових, які хочуть якнайшвидше повернутися до своїх товаришів на передову, щоб рятувати нашу землю. Наші медики бачать дуже багато, але вони не здаються, а борються за порятунок кожного, кого торкнулася ця клята війна.

Зичу вам міцного здоров’я, благополуччя, добробуту, щоб все у вас було гаразд і вдома, і на роботі. Цінуйте кожен новий ранок, бережіть себе та своїх рідних.

Все буде Україна!

З повагою

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь