Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

СИЛЬНІ, НЕЗЛАМНІ, ВІЛЬНІ…

Дата: 20.07.2023 10:09
Кількість переглядів: 290

Миколаївська обласна військова адміністрація розповідає про людей, які мешкають в різних куточках нашого регіону та своїми вчинками надихають інших.
СЕРГІЙ НОМИРОВСЬКИЙ, підприємець (Миколаївська область)

Чоловік організував на початку великої війни логістичний гуманітарний хаб. Вже понад рік надає безоплатно свої склади, разом з друзями на волонтерських засадах допомагають розвантажувати гуманітарний вантаж.
"Десь через тиждень після 24 лютого, мені зателефонували й запитали чи можна розвантажити на склад гумдопомогу, щоб потім її розподілити і я звичайно погодився. Зібрав друзів, знайомих і почали допомагати розвантажувати. Так все почалося!” - розповідає Сергій.
Підприємець пригадує, коли були обстріли й була необхідність швидко розвантажувати, то залучали приблизно 12 людей.
“На день вивантажували по три-чотири вагони. Скільки тонн пройшло через ці склади гуманітарної допомоги навіть важко підрахувати, але цифра досить велика.Це були медикаменти, засоби гігієни, продукти довготривалого зберігання, одяг, бутильована вода, дитячі продукти тощо. Вантаж надходив від приватних фондів, організацій, або просто небайдужих людей і потім перерозподілявся на громади”, - пояснює Номировський.
За його словами, під час обстрілів і ці склади зазнавали певних пошкоджень, проте швидко все ремонтували та продовжували працювати.
“Думка про те, щоб все кинути і поїхати з міста ніколи не виникала, потрібно було залишитися і допомогти тим, чим можу. Навіть під час сильних обстрілів робили все можливе, що було в наших силах, нікого не змушували чекати. У будь-який момент люди могли до нас звернутися…” - зазначає підприємець.
Нагадаємо, Миколаївська обласна військова адміністрація започаткувала проєкт "Сильні, незламні, вільні!" до Дня Конституції України.
Якщо Ви знаєте людину, яка надихає інших та готові поділитися її історією з усіма, пишіть у коментарях або надсилайте на месенджер Фкйбук сторінки Миколаївської ОВА.
#проєктсильнінезламнівільні#миколаївщина#всебудеукраїна

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь