Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На благодійному концерті було зібрано 26 200 гривень

Дата: 10.07.2023 11:41
Кількість переглядів: 285

У нашій громаді практично на постійній основі відбуваються різноманітні благодійні заходи, зібрані на яких кошти йдуть для допомоги і підтримки наших героїчних ЗСУ, щоб разом наближати нашу Перемогу у жорстокій боротьбі з російським агресором.

Ось і цими днями у міському клубі №1 відбувся благодійний концерт «Разом до Перемоги». На сцені декорації – у нашому патріотичному стилі, всі учасники концерту виступали у яскравих, багатобарвних сценічних костюмах, що разом з їх артистичним талантом викликали захоплення у глядачів і гучні оплески. Майже дві години тривав цей надзвичайно зворушливий і сповнений непідробного патріотизму й любові до своєї Батьківщини, її героїчних захисників і захисниць концерт.

Щиро дякуємо всім, хто приєднався до цієї важливої акції: зразковому танцювальному колективу "Дивоцвіт" (керівник Нагіна Сніжана), неперевершеним україночкам з Новофедорівського СБК (директор Сидоренко Марина), танцювальному колективу "Ексклюзив" та учасникам любительського об'єднання "Гармонія" (міський клуб №1), а також Ользі Заможній, Софії Пшонній, Анастасії Мігун, Поліні Терешковій, Діані Івановій, Наталії Вознєвій, Ксенії Болотських, ведучій Наталії Старовойт, випускникам 9 класу Казанківської гімназії №1.

Велика подяка за підтримку Казанківському селищному голові Олексію Асмолову, начальнику відділу культури Аллі Косталан, волонтерам БФ "Джерело рідного краю", вчителю гімназії №4 Аллі Готрі, художньому керівнику міського клубу №1 Сергію Дугністу і директору клубу Альоні Галкіній за організацію і проведення цього неперевершеного заходу.

Під час благодійного концерту було зібрано 26 200 гривень. Кошти підуть на облаштування «Алеї пам’яті» загиблих героїв-земляків і на допомогу ЗСУ.

Вічна пам'ять загиблим героям, нашим землякам! Низький уклін їхнім родинам! Тільки разом, об’єднавшись, ми переможемо ворога!

Разом – ми сила! Все буде Україна! Перемога буде за нами!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь