Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Лівих» перевізників будуть притягувати до відповідальності!

Дата: 06.07.2023 15:06
Кількість переглядів: 240

До селищної ради звернулись водії автобусного маршруту Кривий Ріг – Троїцько-Сафонове з приводу того, що нелегальні перевізники, так би мовити, «перехоплюють» пасажирів, внаслідок чого офіційний маршрут залишається не завантаженим. На цю тему відбулась робоча зустріч селищного голови Олексія Асмолова з представниками правоохоронних органів, громадськості та водіїв вищевказаного маршруту.

Як розповіли водії «сафонівського» автобуса, коли трасу Н-11 відремонтували, їхати до Кривого Року з Казанки – це справжнє задоволення, і відразу у Казанці «нарисувались» так звані «ліваки» приватні перевізники. Це власники легкових автівок, які незаконно «таксують», перевозячи пасажирів без оформлення відповідних ліцензій на перевезення пасажирів. Нелегальні перевізники мало того, що порушують закон, ще й переманюють до себе пасажирів рейсового автобуса.

Отже внаслідок протиправних дій «лівих» перевізників та відсутність пасажирів на офіційному маршруті може призвести до його закриття і ліквідації, тоді не буде регулярних рейсів, а сподіватись на «ліваків» справа невдячна, вони можуть поїхати, а можуть і не поїхати. До речі, свого часу таке вже сталось з рейсами Сагайдак – Кривий Ріг та Василівка- Кривий Ріг, зникли назавжди. І кому від цього краще? А офіційний маршрут діє регулярно і за графіком. Офіційний перевізник робить все для зручності пасажирів, маршрут заїздить у центр Казанки, щоб люди не йшли до автостанції, погодьтесь, це зручно і надійно за будь якої погоди і будь якої пори року. Тобто формула така: «мало пасажирів – рейс стає не вигідним», і на сьогодні виникла реальна загроза, що рейсовий автобус може припинити своє функціонування, адже у збиток собі ніхто працювати не буде.

Також було звернуто увагу відповідних контролюючих органів на необхідність рішучої боротьби з неофіційними перевізниками, які не несуть ніякої відповідальності за безпеку пасажирів. Щоб зберегти маршрут Кривий Ріг – Троїцько-Сафонове, просимо всіх мешканців і гостей громади користуватись послугами лише офіційного перевізника – це надійно, безпечно і комфортно. А «лівих» перевізників попереджаємо – від відповідальності не сховаєтесь!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь