A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ми молодь України, за нами майбуття!..

Дата: 12.06.2023 08:26
Кількість переглядів: 603

На базі Казанківського ліцею протягом п’яти днів діяв денний дитячий табір відпочинку «Пілігрим». Як розповів директор табору Олег Шмайхель тут надзвичайно цікаво і змістовно відпочило 250 дітей. Протягом п’яти днів діти мали змогу спілкуватись особисто, після майже трирічної перерви у зв’язку з коронавірусом та російською військовою агресією, адже діти були позбавлені можливості збиратись разом, і дитяче життя протікало в режимі онлайн. А тут – живе, безпосереднє і таке цікаве спілкування. «Пілігрим» жив насиченим, культурним, спортивним життям, що особливо цінно для нашого підростаючого покоління. Організувала роботу дитячого табору відпочинку Миколаївська християнська церква «Любов Христова». Тож сьогодні тут серед почесних гостей був присутній Пастир Християнської церкви «Любов Христова», координатор міжконфесійного спілкування м. Миколаєва Едмунд Рудницький. До реалізації цього важливого соціального проекту долучились також громадська організація «Молодь України», Українська освітня платформа, депутат Миколаївської міськради Максим Коваленко, а також волонтери з Італії, Польщі, Данії.

Олег Шмайхель висловив щирі слова подяки і великої вдячності Казанківському селищному голові Олексію Асмолову, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Олександру Луці, всій нашій громаді за активну, конкретну і дієву допомогу в організації роботи і забезпеченні всім необхідним дитячого оздоровчого табору.

І ось сьогодні - прощання дітей з табором, у який вони по-справжньому закохались, котрий став для них рідним і близьким, дав радість щасливого дитячого спілкування, можливості проявити свої здібності і таланти, та і просто добре відпочити. Останній день роботи «Пілігрима» був наповнений надзвичайно цікавою програмою: протягом дня – танці, ігри, веселощі, флешмоби. Окрім того наші юні патріоти підготували малюнки, які будуть передані бійцям героїчних ЗСУ, що у ці дні зі зброєю в руках боронять рідну землю України від чорної навали російського загарбника. Також діти записали відеозвернення: «Дякую ЗСУ за спокійне небо над нашим табором «Пілігрим»! Тож тематично звучали у цей момент слова з пісні «Ми молодь України, за нами майбуття», які говорять про справжній патріотизм, любов до Батьківщини нашого підростаючого покоління.

Табір завершує роботу, але добрі спогади про нього ще довго житимуть у пам’яті дітей. Батьки висловлюють щиру подяку всім тим добрим людям, які забезпечили дітям цей надзвичайно цікавий, корисний і насичений відпочинок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь