A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада освітян. Говорили про підготовку закладів освіти до нового навчального року

Дата: 09.06.2023 11:46
Кількість переглядів: 490

Сьогодні, 9 червня, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука провів нараду з керівниками закладів загальної середньої, Інклюзивно-ресурсного центру та позашкільної освіти.

На початку наради Олександр Лука вручив грамоти керівникам за сумлінну працю від департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації. Після цього повідомив про те, що у закладах освіти на наступний навчальний рік планується очний та змішаний режим роботи, але для цього необхідно, щоб на територїї закладів були облаштовані укриття. Також зазначив, що у зв’язку з підривом Каховської ГЕС постачання будівельних матеріалів може сповільнитися і попросив керівників це врахувати. Наголосив на необхідності економного використання води та проведення заходів дезінфекції у разі використанні її для пиття, або в їжу.

Керівники доповіли, що на даний час проводиться активна робота щодо ремонту укриттів, підготовки закладів освіти до нового навчального року та озвучили стан проведення даних робіт.

Воєнний стан вніс значні корективи в освітній процес та значно відобразився на психологічному здоров’ї учасників освітнього процесу. Тому Олександр Лука наголосив на важливості психологічного супроводу дітей під час навчально-виховного процесу. Зазначив, що зараз для вчителів та практичних психологів є безліч безкоштовних платформ для підвищення кваліфікації та закликав брати більше участі у даних заходах.

Окрім цього під час наради обговорено питання харчування в освітніх закладах в новому навчальному році, про роботу гурткової діяльності для забезпечення дозвілля дітей, ще мова йшла про підвезення учнів і вчителів та щодо документообігу.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь