A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Нехай Бог береже наших захисників! Завдяки їм сьогодні відбулось дитяче свято

Дата: 01.06.2023 16:10
Кількість переглядів: 430

За підтримки Казанківської селищної ради було організовано святковий захід, присвячений Дню захисту дітей. Цей перший літній день видався особливо гарним, сонячним, радісним. До парку відпочинку «Левада» поспішали діти разом з дорослими. Проведення цього свята у нашій громаді ми завдячуємо нашим героїчним захисникам, які боронять землю від російського агресора, а десь маленькі українці змушені ховатися в бомбосховищах від російських ракет. Ми ще і ще висловлюємо їм глибоку вдячність, а також бажаємо захисникам і захисницям міцного здоров’я і Перемоги над ворогом.

Життя у парку вирувало, діти поринули у тривале «кругосвітне плавання» по океану розваг. Малеча взяла участь у майстер класі з виготовлення оберегу для захисників України, малювали на асфальті, аквагрим прикрашав дітей незвичайними й оригінальними малюнками, танцювали, співали. Також брали участь у літній школі туризму. Особливо галасно було біля локації «Безпека в умовах війни». Співробітники підрозділу 17 ДПРЧ представили пожежні та аварійно-рятувальні автомобілі. Діти під керівництвом професіоналів взяли участь у естафеті гасіння умовної пожежі, потім відгадували загадки на тему протимінної безпеки, а ще вчилися надавати першу медичну допомогу при отриманні опіків. Було так гучно, що навіть не можна було чути один одного. Усі присутні мали можливість сфотографуватися зі справжніми вогнеборцями у їх обладунку поруч з рятувальними спецавтомобілями. У дітей очі сяяли від захоплення і задоволення.

Отже сьогодні усі, навіть дорослі, занурились в атмосферу радості і дитинства, яка принесла з собою найяскравіші і позитивні емоції. А потім почалося кольорове безумство. Діти обсипали фарбою один одного, весь парк був наповнений розфарбованими, веселими, усміхненими людьми.

Тож діти в цей день багато чому навчились, побачили цілий океан цікавого і захоплюючого. Вони здійснили щасливе плавання по «Океану розваг». Таке свято стало можливим тільки завдяки нашим захисникам. Нехай Бог їх береже!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь