Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулося засідання клубу майстрів народної творчості нашого селища

Дата: 07.03.2023 15:17
Кількість переглядів: 359

Напередодні жіночого весняного свята в Центрі культури та дозвілля відбулося засідання клубу майстрів народної творчості нашого селища.

Ми звертаємося до джерел народної творчості і до народних традицій, і як же радісно усвідомлювати, що вони сьогодні оновлюються, оживають, мабуть чим більше ми будемо їх знати, тим життя наше буде духовно багатшим.

Зустріч з майстрами народної творчості мала назву «А над світом українська вишивка пливе », на якій присутні ознайомилися з техніками та роботами наших вишивальниць Алли Махалкіної, Валентини Двадненко, Тетяни Новік, Валентини Крюкової, Надії Бойчук, Тетяни Маслової, Наталії Лісічинської. Також на міні-виставці були представлені роботи Надії Асмолової, Наталії Шевчук, це в’язані іграшки, одяг, вироби з бісеру.

За вікном весна, на дворі ще зимно, але прислухайтесь до себе і відчуєте як бринить у вашому серці маленький дзвіночок… То дзвіночок надії, яка повертається до нас із весною. Цього дня звучали ніжні пісні у виконанні Даши Пісаченко, Віри Підгородньої, Насті Юркової, Михайла Поленка, сценка у викоанні Юрія Коваленка та Альони Бондар.

Майстрині уже багато чого досягли, вони мають визнання серед майстрів народної творчості і у Казанківській громаді, і в області.

Та у них ще багато ідей та задумів, вони не зупиняються, а лише крокують вперед, вдосконалюючи свою майстерність та творять прекрасне на радість людям.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь