Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Весняне свято для жінок-волонтерів

Дата: 07.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 386

6 березня, весняного березневого дня, у міському клубі №1 відбулись святкові заходи для жінок-волонтерів. У приміщенні закладу культури всіх відвідувачів зустрічала тепла, щира, по справжньому патріотична, з українським колоритом, дуже приємна і незвична святкова атмосфера. А чарівні дівчатка у народних, мальовничих вишиванках, з щирими посмішками запрошували гостей заходити до глядацької зали та зручно влаштовуватись. У фойє було організовано збір коштів для підтримки ЗСУ.

Концертна програма була присвячена матерям, бабусям, донькам, сестрам, волонтерам, жінкам, які у лавах ЗСУ боронять Україну і своїм героїзмом утверджують впевненість у нашій Перемозі над ворогом!

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов привітав жінок з святом весни. Зараз, коли ворог вбиває наших дітей, топчить нашу землю, саме жінки, тут в тилу роблять все можливе і неможливе, аби допомогти нашим захисникам. Вони готують їжу на передову, плетуть маскувальні сітки, теплі панчохи. Навіть складно перерахувати усі добрі справи, які вони роблять щодня. Наші жінки, доньки, сестри теж стоять поряд з чоловіками зі зброєю в руках на передовій. Низький уклін їм, вдячність і величезна подяка.

Також висловив щиру подяку усім жінкам-волонтерам, що віддають себе шляхетній, самовідданій і безкорисливій справі та допомагають людям. Далі, дякуючи директору клубу Альоні Болотських за прекрасний підготовлений святковий захід Олексій Асмолов зазначив, що цьому закладу культури нашої громади виділено 25000 гривень для зміцнення матеріально-технічної бази.

Олена Болотських щиро і сердечно подякувала селищній раді за постійну допомогу і підтримку, а також пригадала перші страшні дні війни, як наші люди патріотично згуртувались, підтримували одне одного, і відразу ж розпочали активний волонтерський рух для допомоги нашим землякам, які зі зброєю в руках пішли боронити рідну землю від російського агресора.

Присутніх у залі жінок вітали місцеві аматори сцени. Співали українські пісні про маму, весну, кохання і, звісно, пісні про Перемогу і наших героїчних українських захисників і захисниць. Гучними оплесками зустрічали всіх виконавців, усі виступи були дуже артистичними, зворушливими і ємоційними. Ніхто не залишався байдужим у глядацькій залі.

Наш земляк, військовослужбовець ЗСУ Максим Король, подякував небайдужим жителям нашої громади за величезну допомогу і підтримку нашим захисникам, а також за дорученням керівництва і бойових побратимів вручив відзнаки «Волонтер України за покликом душі» від однієї з бойових бригад ЗСУ місцевим волонтерам Олені Шевчук, Ігорю Гацелюку, Олексію Дронику, Тарлану Багірову.

Активний волонтер громади Катерина Коноваленко поділилась своїми спогадами і думками щодо становлення волонтерського руху в умовах війни, а також вручила подарунки активним юним волонтерам Казанківщини.

Юних артистів, які цього дня радували своїм талантом глядачів, від селищної ради пригостили різноманітними солодощами і подякували за прекрасний концерт.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь