A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Утворено нове Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці !!!

Дата: 07.02.2023 08:20
Кількість переглядів: 395

8 грудня 2022 року, першим заступником начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгієм Решетиловим та начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області Дмитром Неведровим представлено нового начальника Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці (далі – Південне міжрегіональне управління) Романа Возняка.

Зазначимо, що Романа Возняка призначено на посаду начальника управління з 7 грудня 2022 року. Відповідний наказ підписано головою Державної служби України з питань праці Ігорем Дегнерою.

Керівником Південного міжрегіонального управління серед головних напрямків діяльності визначено проведення превентивних заходів, спрямованих на запобігання травматизму, створення  безпечних і нешкідливих умов праці та профілактику порушень трудового законодавства.

Крім цього, Південне міжрегіональне управління організовує розгляд звернень громадян з питань, що належать до їх компетенції, виявляють та усувають причини, що призводять до подання громадянами скарг; забезпечує доступ до публічної інформації, що перебуває у їх володінні; забезпечує у межах своїх повноважень реалізацію державної політики стосовно захисту інформації з обмеженим доступом; забезпечує у межах повноважень здійснення заходів щодо запобігання корупції та контроль за їх здійсненням.

Звертаємо Вашу увагу, що юрисдикція нещодавно створеного Південного міжрегіонального управління з центром у Миколаєві поширюватиметься на Одеську, Миколаївську та Херсонську області.

Юридична та електронна адреса Південного міжрегіонального управління: 54003, м. Миколаїв, вул. Маршала Василевського, 40/1, mk@dsp.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь