A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Допомога людям, які постраждали внаслідок війни в Україні

Дата: 06.02.2023 14:39
Кількість переглядів: 343

Починаючи з 7 січня о 9.00 годині у приміщенні Центру надання адміністративних послуг ( смт Казанка, вул Миру, 194) будуть здійснювати прийом громадян представники благодійного фонду «Право на захист» зі збору даних на грошову допомогу від Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

Грошова допомога від УВКБ ООН – це одноразова виплата в розмірі 2220 гривень щомісячно на особу протягом 3 місяців. Подати заявку можуть не тільки вразливі вимушено переміщені особи, але й постраждалі від військових дій у певних регіонах, а також ті, хто повернувся до свого постійного місця проживання (зокрема, і з-за кордону). Благодійний фонд «Право на захист» є офіційним партнером агентства зі збору даних на грошову допомогу.

Отже, ви можете звертатися, якщо ваша родина не отримувала раніше допомогу від міжнародних організацій, має дохід, менший за 5400 грн на особу, та якщо ви належите до таких категорій та маєте критерії вразливості (перелічені нижче):

1) переселенці, які перемістилися після 24.02.22 та мають вразливості з Переліку нижче ;

2) особи, що НЕ переміщувалися після 24.02.2022, але постраждали від воєнних дій у таких областях: Дніпропетровська, Полтавська, Одеська, Запорізька, Кіровоградська, Черкаська, Харківська, Чернігівська, Сумська, Миколаївська; та мають вразливості з Переліку нижче.

3) люди, які ПОВЕРНУЛИСЬ до своїх місць постійного проживання після вимушеного переміщення до іншої області/країни через військові дії від 24 лютого 2022 р. та мають вразливості з Переліку нижче

ПЕРЕЛІК обов’язкових критеріїв вразливості! ДЛЯ УСІХ 3-х вищезазначених категорій, що дають можливість подати заявку на допомогу:

родина, яка має лише одного з батьків (або батько, або мати) з одним або кількома дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (55 років і старше).

родина, яку очолює одна самотня/ кілька самотніх осіб похилого віку (55 років і старше) або особа похилого віку з однією дитиною чи кількома дітьми віком до 18 років.

Родини з однією або декількома особами з особливими потребами. А саме ті, що мають: інвалідність, хронічні захворювання. Перелік не обмежується тільки цими критеріями особливих потреб.

Прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (потрібне документальне підтвердження).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь