A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Культпрацівники навчались і складали плани на майбутнє

Дата: 06.02.2023 08:42
Кількість переглядів: 239

Минулого тижня відбувся семінар клубних працівників культури нашої громади. Начальник відділу культури та туризму Алла Косталан прозвітувала про роботу закладів культури за 2022 рік. Вона детально зупинилась на діяльності клубних формувань в закладах культури та відповіла на численні питання учасників семінару.

Далі директор КЗ «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради » Тамара Швецова поінформувала присутніх про проведення атестації працівників клубних закладів у 2023 році та разом з методистами провели відповідні навчання.

Спеціаліст відділу культури та туризму Тетяна Слободзян зупинилася на темі «Забезпечення функціонування української мови як державної: вільне володіння та обов’язкове застосування її під час виконання службових обов’язків».

І на останок семінару всі присутні з задоволенням прийняли участь в майстер - класі «Відеозйомка та обробка знятого матеріалу», який провів художній керівник міського клубу №1 Сергій Дугніст.

Учасники семінару знімали відеосюжет,який підготували учасники театрального колективу «Маска» Веселобалківського сільського будинку культури (Ю.Коваленко та А. Бондар ), а потім покроково в спеціальній програмі робили монтаж ролику, накладали музику, текст.

Це навчання допоможе клубним працівникам правильно вести відеозйомки та монтувати сюжети.

Підводячи підсумки семінару начальник відділу культури та туризму Алла Косталан побажала всім плідної роботи, залучати в свої заклади талановиту молодь та людей різних вікових груп, щоб прийдешній рік приніс усім мир, нові творчі ідеї,натхнення, успіх та Перемогу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь