A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Шановні депутати Казанківської селищної ради, працівники органу місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 11:03
Кількість переглядів: 95

Місцеве самоврядування, гарантоване Конституцією України, покликане перш за все, вирішувати нагальні питання життєдіяльності громади, створення комфортних умов для проживання громадян. Це важливий інститут реального народовладдя та засіб реалізації інтересів територіальної громади. Зараз, в цей складний час російської агресії та воєнного стану, депутатський корпус, виконавчий комітет, структурні підрозділи Казанківської селищної ради продовжують працювати над прийняттям важливих рішень і забезпеченням їх виконання стосовно допомоги Збройним Силам України, людям, які знайшли тимчасовий прихисток у нашій громаді та забезпечення необхідного рівня функціонування нашої територіальної громади.

Ваша праця дуже відповідальна, почесна і потрібна людям, турбота про права та інтереси людей слугують запорукою соціальної справедливості, сприяють стабілізації ситуації у житті громади та нашої держави. Нехай цей день об’єднає нас у спільному прагненні зробити наші села та селища Казанківської територіальної громади кращими, додасть усім сил і наснаги на добрі справи.

Тож у цей день варто висловити подяку всім депутатам, членам виконавчого комітету, працівникам апарату селищної ради за активну участь у роботі ради та виконкому, за плідну роботу й співпрацю, тісний зв‘язок з виборцями, надії і сподівання, яких ми всі зобов‘язані виправдати.

Бажаю вам завзятості та наполегливості у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров'я, родинного благополуччя, здійснення всіх життєвих планів та задумів, а головне – Перемоги над ворогом!

Все буде Україна!

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь