A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 23.09.2022 11:54
Кількість переглядів: 310

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов. На засіданні виконкому було розглянуто двадцять одне питання, що стосуються життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

Першим питанням порядку денного члени виконкому розглянули та погодили проект рішення щодо затвердження Правил організації та здійснення регулярних пасажирських перевезень автобусами на території нашої громади. Ці правила були розроблені з урахуванням всіх вимог нормативних документів, і тільки ті положення, що стосуються організації приміських перевезень автобусними маршрутами на території однієї громади.

Далі з метою врегулювання питань щодо оренди комунального майна територіальної громади селищної ради погодили проект рішення, яким передбачено вирішення питань надання в оренду об’єктів власності громади в період воєнного стану, розширено коло уповноважених суб’єктів та затверджено методику розрахунку орендної плати з врахуванням норм законодавства та специфіки відносин з оренди на місцевому рівні.

Щодо забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дітей, члени виконкому затвердили висновок комісії з питань захисту прав дитини щодо визначення місця проживання малолітньої дитини, встановили піклування над неповнолітньою та призначили піклувальника. надали неповнолітній дитині статус дитини-сироти у зв’язку зі смертю батьків. Затвердили висновки опікунської ради про доцільність призначення опікунів над хворими літніми людьми, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду.

Також на засіданні виконавчого комітету були присутні керівники медичних закладів. Було обговорено питання щодо підготовки до опалювального сезону, доведено ліміти споживання енергоносіїв медичним закладам громади, і цей важливий процес має знаходитись на постійному контролі. На сьогоднішній день усі фельдшерські пункти забезпечені медпрацівниками. Зокрема, у Новофедорівському та Михайлівському медзакладах зараз працевлаштовано і працюють медпрацівники з числа внутрішньо переміщених осіб. Також було обговорено стан захворюваності на COVID-19, зростання якого викликає занепокоєність, тож необхідно дотримуватись правил гігієни та профілактики. Щопонеділка на сторінці Фейсбук громади буде офіційна інформація про ситуацію щодо захворюваності на COVID-19 на території селищної ради.

З метою організації заходів щодо запобігання випадкам переохолодження населення, надання допомоги людям у зимовий період значного пониження температури, старостам надано доручення створити на старостинських округах стаціонарні пункти обігріву.

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов висловив подяку старостам за чітку і злагоджену роботу при організації видачі різних видів гуманітарних допомог населенню. Підкреслив необхідність і надалі злагоджено і згуртовано працювати над вирішенням всіх нагальних питань, що турбують жителів нашої громади.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь