A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Цікавий та повчальний урок пройшов у Казанківському професійному аграрному ліцеї

Дата: 22.09.2022 08:55
Кількість переглядів: 295

Заступник директора з навчально-виховної роботи Казанківського професійного аграрного ліцею Людмила Баранюк розповіла, що продовженням Олімпійського тижня в ліцеї став Олімпійський урок, проведений викладачем фізичного виховання Дмитром Лихобаб у режимі відео конференції, до якої доєдналися більшість педагогічних працівників та значна кількість здобувачів освіти ліцею.

До проведення Олімпійського уроку також долучився викладач фізичного виховання, майстер спорту з греко-римської боротьби, учасник багатьох Всеукраїнських та Європейських змагань Сергій Дзюба. Викладачі розповідали учасникам конференції важливість рухової активності та щоденного виконання фізичних вправ, свідомого та відповідального відношення до свого здоров’я, а особливо в умовах тимчасової ізоляції через воєнний стан в Україні.

Під час відео конференції згадували славні спортивні перемоги наших земляків: Олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби Івана Богдана, а також наших випускників, які у складі футбольної команди «Ліцей» прославили наш район, Миколаївську область, Україну на Європейському чемпіонаті з футболу серед аматорських команд, що проходив у 2009 році у Хорватії. Тоді команда «Ліцей» виборола Суперкубок. Зараз наші ліцеїсти ретельно тренуються з окремих видів спорту, щоб в майбутньому досягнути спортивних вершин, і знову прославляти наш степовий край.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь