Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 27.01.2022 16:56
Кількість переглядів: 612

Сьогодні, 27 січня, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто двадцять важливих питання, що стосуються життєдіяльності громади.

Відбувся попередній розгляд проекту рішення сесії «Про затвердження Порядку присвоєння, зміни, коригування, анулювання адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна на території Казанківської селищної територіальної громади». Затвердили план роботи виконавчого комітету на 2022 рік. Погодили місце розташування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності. Далі члени виконкому розглянули клопотання заступника директора Казанківської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості І. Глеби щодо прийняття рішення про організацію громадських робіт на 2022 рік, із затвердженням переліків видів громадських робіт, які мають тимчасовий характер, економічну, соціальну та екологічну користь для громади. Це також надасть можливість тимчасового працевлаштування безробітних.

Затвердили положення про порядок встановлення тарифів на платні послуги та використання коштів, отриманих Трудовим архівом. Положенням передбачено порядок надання послуг, перелік, порядок визначення вартості платних послуг, оплата за роботи та порядок використання коштів.

Враховуючи клопотання в.о. головного лікаря (директора) комунального некомерційного підприємства «Казанківська багатопрофільна лікарня» О. Момотенко щодо затвердження фінансового плану на 2022 рік, члени виконкому заслухали детальну доповідь директора підприємства М. Безкоровайного, який поінформував про фінансове становище установи. Члени виконкому затвердили фінансовий план підприємства на 2022 рік.

З метою повноцінного раціонального харчування у дошкільних і шкільних закладах члени виконкому встановили у січні-грудні 2022 року плату за харчування дітей в закладах дошкільної освіти у розмірі 20 гривень на день за одну дитину до трьох років. Із них оплата 60% від загальної суми за рахунок коштів батьків – 12 гривень, 40% - за рахунок бюджету селищної ради 8 гривень. Дітям від трьох років плата становитиме: у розмірі 30 гривень, із них 60% за рахунок коштів батьків 18 гривень і 40% - за рахунок селищної ради 12 гривень. 50% плати за харчування сплачують батьки, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років. Безкоштовним харчуванням забезпечуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти із малозабезпечених сімей, діти, які опинились в складних життєвих обставинах, а також інших категорій, визначених законодавством.

В закладах загальної середньої освіти вартість харчування становитиме: 25 гривень у І-му півріччі 2022. Безкоштовним харчуванням будуть забезпечені учні відповідних категорій, визначених законодавством.

З метою проведення державної реєстрації нерухомого майна та впорядкування поштових адрес на території селищної ради, члени виконкому розглянули заяви громадян надали згоду на впорядкування нумерації об’єктів нерухомості, а також присвоїли поштові адреси на житлові будинки.

Далі затвердили розрахунки планових витрат на вартість 1 літра очищеної води з пункту доочищення та розливу питної води на 2022 рік.

Щодо забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів дітей, члени виконкому надали неповнолітній дитині статус дитини-сироти у зв’язку зі смертю батьків. Затвердили висновки комісії з питань захисту прав дитини про доцільність позбавлення батьківських прав, про встановлення опіки над малолітніми дітьми, про влаштування дітей до державного закладу, а також про взяття на облік сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь