A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ноутбуки для шкіл громади

Дата: 11.01.2022 14:22
Кількість переглядів: 943

Для вчителів закладів загальної середньої освіти Казанківської громади придбано 9 ноутбуків «ACER». Це стало можливим завдяки проекту «Ноутбук – кожному вчителю», ініційований Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством освіти і науки України для того, щоб у нинішніх непростих умовах зробити процес навчання школярів більш сучасним і доступним. Ця програма є дуже важливою, оскільки відбулись суттєві зміни у зв’язку з тим, що останні роки довелось дуже багато працювати дистанційно.

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука приділяють велику увагу питанням діяльності освітньої галузі, зокрема поліпшенню якості освіти дітей шляхом забезпечення закладів сучасною комп’ютерною технікою. Тож вчителі Казанківського ЗЗСО №1 отримали 7 ноутбуків, Веселобалківська і Новофедорівська гімназії по 1 ноутбуку. За сприяння першого заступника голови Миколаївської обласної ради Володимира Фроленка Казанківській гімназії №2 передано два ноутбуки.

Як зазначив начальник відділу освіти Олександр Лука, що такий захід є дуже важливим та актуальним у процесі діджиталізації всіх сфер життя, особливо у освітній сфері. Під час пандемії це особливо важливо, адже так можна зробити процес навчання швидшим, якіснішим і ефективним. Реалізація цього проекту триватиме і надалі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь