A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Наша громада офіційно розпочала співпрацю з європейськими партнерами

Дата: 16.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 3118

Сьогодні, 16 грудня, відбулось урочисте підписання Меморандуму про партнерство з проєктом «Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», який співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). Цей Меморандум про Cпівпрацю укладено між Німецькою компанією-впровадником проєкту Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Казанківською селищною радою.

На початку он-лайн зустрічі з громадами Миколаївської області керівник компоненту GIZ Маргарет Якобі привітала усіх присутніх та зазначила, що підписання Меморандумів для неї це не лише урочиста подія, а й складання письмового базису подальшої співпраці, а також є знаком довіри. Вона запевнила, що будемо намагатись виправдати довіру, бути абсолютно чесними, прозорими в тому, що стосується виконанню заходів Меморандуму протягом двох наступних років.

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов урочисто підписав та скріпив печаткою Меморандум у 2-х версіях - англійською та українською мовами, який набуває чинності з дати належного підписання усіма сторонами.

Мета цього важливого соціального проекту є підвищення загальної стійкості України, в тому числі до гібридних загроз та факторів дестабілізації, як от пандемія COVID-19, а також підвищення потенціалу миротворчості. Конкретною метою Проекту є надання якісних адміністративних, медичних та соціальних послуг у Миколаївській, а також Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Херсонській, Одеській, Запорізькій, Сумській областях та у підконтрольних уряду територіях Донецької та Луганської областей. Імплементація проєкту розпочнеться цієї зими 2022 року.

В рамках Меморандуму передбачається придбання обладнання, яке є необхідним для реалізації першочергових заходів у даних сферах, а також навчання відповідних фахівців та інформування населення про конкретні досягнення.

Як щиро сказала радник проекту у Миколаївській області Тетяна Гвоздь, вона буквально зачарована нашою Казанківською громадою. Позитивні емоції викликають наш ЦНАП, підрозділи соціальної сфери, а також плани розвитку медичної галузі.

Олексій Асмолов висловив щиру подяку колегам за те, що обрали нашу громаду партнером у реалізації таких необхідних для людей соціальних проєктів. Також підкреслив, що було приємно чути позитивну оцінку представників GIZ стосовно нашої громади. Це вже не перший проєкт, який ми реалізовуємо спільно з європейськими партнерами та сподіваємось на подальшу плідну всебічну співпрацю, зробімо все, що від нас залежить, щоб в нашій громаді люди відчули підтримку не тільки від відповідних служб, а й від наших міжнародних партнерів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь