A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 06.12.2021 15:21
Кількість переглядів: 1324

На щотижневій нараді, яку провів селищний голова Олексій Асмолов, заслухали керівників структурних підрозділів, обговорили різні напрямками життєдіяльності та розвитку громади.

Варто зазначити, що навіть в умовах карантину відділи і інші структурні підрозділи селищної ради продовжують працювати над виконанням поставлених перед ними завдань та своїх посадових обов’язків.

Протягом тижня представниками Держпродспоживслужби, місцевого відділу поліції та селищної ради проведено 22 рейдові перевірки в частині діяльності суб’єктів господарювання щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідемічних заходів. Складено два протоколи за порушення карантинних заходів.

Далі говорили про стан справ у соціальному напрямку діяльності громади. Профінансовано заходи комплексної програми «Турбота», а саме пільговий залізничний проїзд окремій категорії населення, фінансування компенсаційних виплат фізичним особам, які надають соціальні послуги, на придбання дров та привозної води учасникам бойових дій у зоні АТО/ООС, щомісячну матеріальну допомогу інваліду Другої світової війни. Минулого тижня було здійснено перевірку роботи соціальних робітників Центру надання соціальних послуг в с. Троїцько-Сафонове, спілкувались з підопічними, узагальнювали їх потреби. Ліквідаторам на ЧАЕС за рахунок коштів селищного бюджету буде виплочено матеріальну допомогу в розмірі 2000 гривень. До стаціонарного відділення влаштовано одиноку особу похилого віку.

За 11 місяців в цілому по громаді надано 17200 адміністративних послуг, в тому числі в приміщенні ЦНАПу 11000, а 6000 надано старостами відповідних округів. Найбільшу питому вагу займають послуги з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно. Що стосується Закону України про реєстрацію місця проживання, то з 1 грудня змінився розмір адміністративного збору і зараз становитиме 34,05 гривень. Постанова КМУ щодо порядку реєстрації/декларації місця проживання буде прийнята протягом місяця з дня опублікування вищезазначеного закону.

Постійно здійснюється об’їзд вулиць селища, а також вулиць і в населених пунктах громади з метою перевірки приведення прилеглої території в належний санітарний стан. Електрики проводять відповідні ремонтні роботи на лініях електропередач. Минулого тижня у Новолазарівці на прилеглій території місцевої школи видалено сухостійні дерева, які досягли вікової межі, є аварійними і становили небезпеку. Такі роботи проводяться і на території Центру надання соціальних послуг. Відповідно до укладених догорів вивезено сміття від трьох АЗС. Працівники комунального підприємства «ДоброБуд» здійснили санітарну обрізку дерев, видалення сухостою по центральній вулиці Миру в смт Казанка. Такі заходи необхідні для запобігання небезпеки для життя і здоров'я людей, особливо під час небезпечних погодних катаклізмів, а також для продовження життєдіяльності самих зелених насаджень.

Далі обговорили освітній напрямок діяльності в громаді. Всі заклади освіти, окрім Каширівської і Казанківської гімназії №4, працюють у звичному режимі. З сьогоднішнього дня розпочала свою роботу гімназія №2. В усіх закладах освіти канікули розпочнуться 31 грудня.

У всіх клубних закладах, бібліотеках територіальної громади проведені тематичні заходи до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями, а також до 30-ї річниці Дня збройних сил України. Зараз розпочато підготовку до проведення заходів до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

За результатами наради селищним головою було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів, звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь