A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Спільний проект підтримки нашої громади

Дата: 02.12.2021 15:47
Кількість переглядів: 933

Наша Казанківська громада стала партнером проекту «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України». 1 грудня відбулась перша зустріч-знайомство. Координатор проекту у Миколаївській області Тетяна Гвоздь презентувала платформу можливостей та перспектив партнерства. Мета такого проекту допомогти покращити роботу громади, тож обговорили ключові досягнення, виклики і плани у сферах охорони здоров’я, соціального захисту та адміністративних послуг, щоб зрозуміти, які потреби у цих галузях, що необхідно для кожної сфери.

Потім побували у Центрі надання адміністративних послуг, відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Центру надання соціальних послуг, перукарні, лікарні. Координатор відзначила ефективну роботу ЦНАПу, також позитивні моменти в діяльності закладів охорони здоров’я та соціальної сфери.

Селищний голова Олексій Асмолов подякував раднику проекту Тетяні Гвоздь за підтримку, зазначивши, що наша громада вперше співпрацюватиме з таким проектом, адже це новий поштовх до розвитку і перший крок до дружби і співпраці. Ми завжди готові до партнерства задля створення безпечних і комфортних умов життя мешканців нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь