A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 24.11.2021 15:20
Кількість переглядів: 625

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов. Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Відбулось обговорення проекту рішення «Про бюджет Казанківської селищної територіальної громади на 2022 рік». Заступник селищного голови Олена Шевчук детально зупинилась на дохідній і видатковій частині бюджету, конкретизувала кожну цифру по кожній галузі головного фінансового документу громади на наступний рік. Члени виконкому схвалили даний проект рішення, бюджет на 2022 рік є збалансованим, в якому передбачено необхідні кошти для фінансування всіх галузей та напрямків життєдіяльності нашої територіальної громади.

Далі відбувся попередній розгляд проекту рішення щодо затвердження Програми розвитку освіти на 2022 – 2025 роки. Така стратегія покликана підвести підсумки й провести межу з минулим, визначити сильні та слабкі сторони попередніх підходів та зосередження на цілях і методах щодо майбутніх завдань. Під час формування місцевого бюджету на 2022 рік та на наступні роки буде передбачено у межах фінансового ресурсу селищного бюджету фінансування заходів, визначених програмою.

Члени виконкому схвалили проект рішення «Про визначення та затвердження переліку місць торгівлі в населених пунктах Казанківської селищної ради». Цим рішенням буде визначено перелік ділянок з облаштування місць для здійснення виносної (виїзної) торгівлі з реалізації надлишків сільськогосподарської продукції товаровиробниками, а також непродовольчими товарами на території громади. Далі схвалили проект рішення щодо визначення та затвердження переліку місць для паркування транспортних засобів, про визначення місць для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Взято на квартирний облік та соціальний квартирний облік дитину, позбавлену батьківського піклування та внесли до списку позачергового надання житлової площі.

З метою проведення державної реєстрації нерухомого майна та впорядкування поштових адрес на території селищної ради, розглянувши заяву, члени виконкому присвоїли поштову адресу нежитлової будівлі, яка знаходиться в селі Новофедорівка. У селі Троїцько-Сафонове упорядкували нумерацію об’єкта нерухомості.

Щодо забезпечення реалізації прав, свобод та законних інтересів малолітніх дітей, члени виконкому затвердили висновки опікунської ради про встановлення опіки над малолітніми дітьми, про надання дозволу на укладання договору купівлі-продажу житлової квартири при якому не порушуватимуться права дитини.

Всього було розглянуто 15 питань порядку денного та ухвалено відповідні рішення.

З усіма проектами рішень можна ознайомитись на офіційному сайті Казанківської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь