A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась робоча зустріч з керівниками установ, підприємств та організацій, що функціонують на території нашої громади, яку провів селищний голова Олексій Асмолов.

Дата: 23.11.2021 09:40
Кількість переглядів: 609

На початку наради головний лікар Казанківського центру первинної медико-санітарної допомоги Віталій Соколов повідомив, що ситуація по захворюваності на COVID-19 залишається серйозною і напруженою, люди продовжують хворіти, особливо невакциновані. Тому треба і надалі продовжувати вести роз’яснювальну роботу щодо негайного отримання щеплення. Далі керівник комунального закладу охорони здоров’я Михайло Безкоровайний поінформував про підготовку лікарні до нового опалювального сезону, також повідомив, що на наступному тижні будуть замінені вхідні двері. Заклад працює у штатному режимі.

Начальник місцевого підрозділу поліції Володимир Бондаренко поінформував про криміногенну обстановку та основні напрямки діяльності місцевих правоохоронців. Представник 4 відділу Баштанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки ст. лейтенант Віталій Поляков повідомив про підсумки призову та поточну роботу військової установи.

Старший майстер Казанківської дільниці Баштанського відділення АТ «Миколаївгаз» Сергій Красніков поінформував, що забезпечено газопостачання бюджетних установ та організацій громади.

Далі начальник Казанківської ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області Тетяна Кривцова розповіла присутнім про одноразове (спеціальне) добровільне декларування, хто є декларантами та який період проведення одноразового (спеціального) декларування. Одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року. Об’єкти рухомого або нерухомого майна, які набуті фізичною особою після 1 січня 2021 року, не підлягають декларуванню (п. 1 підрозділу 94 розділу ХХ Кодексу). Відсутній строк давності! Скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які є чи були платниками податків.

Доповідач також звернула увагу на те, що скористатися зазначеним декларуванням може виключно особа, яка є повнолітньою та дієздатною, але при цьому з 2005 року не перебуває/перебувала на державній службі і не знаходиться під санкціями (п. 3 підрозділу 94 розділу ХХ Кодексу). Одноразове (спеціальне) добровільне декларування проводиться з 01 вересня 2021 року до 01 вересня 2022 року та передбачає сплату збору. Декларація подається тільки в електронному вигляді.

Також поінформувала присутніх про наявність електронних сервісів ГУ ДПС для платників податків. Найпоширенішим з електронних сервісів ДПС є Електронний кабінет.

Зважаючи на особливості сьогодення, та в зв’язку з поширенням захворювання COVID-19, будь-яку податкову звітність зручно та надійно надсилати як засобами Електронного кабінету, так і за допомогою інших існуючих електронних сервісів без відвідування Центрів обслуговування платників.

Підсумки робочої зустрічі підбив селищний голова Олексій Асмолов.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь