Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ваша праця завжди сповнена душевного тепла…

Дата: 05.11.2021 14:58
Кількість переглядів: 840

Сьогодні, напередодні Дня працівників соціальної сфери, у центрі дозвілля щиросердечно вітали з професійним святом людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія, усіх працівників соціальної сфери Казанківської територіальної громади. Селищний голова Олексій Асмолов привітав фахівців соціальних служб, працівників соціального захисту населення з професійним святом. Подякував за відданість обраній справі та вірність своєму покликанню. Побажав невичерпної енергії, міцного здоров’я, та всього найкращого.

Начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова і директор Центру надання соціальних послуг Олена Коніщук теж привітали велику і дружню родину сфери соціального захисту та вручили відзнаки кращим працівникам.

За сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, активну участь у громадському житті колективу та з нагоди Дня працівників соціальної сфери Почесними грамотами Миколаївської обласної профспілки працівників соціальної сфери нагороджено водія відділення соціальних послуг за місцем проживання Центру надання соціальних послуг Казанківської селищної ради Асмолова Сергія Олександровича і кухаря Послушняк Євгенію Леонідівну.

За вагомий особистий внесок у вирішенні питань соціального захисту населення Миколаївської області, небайдужість і безкорисливість, сумлінну працю і високий професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери України Почесними грамотами Миколаївської обласної ради нагороджено завідувача відділення соціальних послуг комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради» Літвінцеву Олену Володимирівну та головного бухгалтера установи Буравченко Світлану Сергіївну.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь