A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 05.11.2021 09:33
Кількість переглядів: 1150

4 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, на якому було розглянуто чотирнадцять важливих питання, що стосується життєдіяльності громади.

Члени виконкому схвалили проект рішення про затвердження редакційних змін до місцезнаходження з урахуванням цільового призначення заходів, визначених у відповідному рішенні КМУ. Далі було висунуто кандидатуру на присвоєння почесного звання України «Матері-героїні» за зразкове виховання дітей, що народила і виховала п’ятеро дітей. Внесли зміни до договорів оренди комунального майна громади стосовно збільшення орендованої площі в зв’язку із включенням до орендованих площ площі загального користування. Взято на квартирний облік та соціальний квартирний облік три дитини-сироти та внесені до списку позачергового надання житлової площі.

Далі члени виконкому розглянули чотири заяви громадян стосовно присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна. Затвердили акт обстеження житлового будинку та відповідно до рішення суду зняли його з обліку та реєстрації. На підставі рішення суду надали шести малолітнім дітям статус дитини, позбавленої батьківського піклування, а також зняли з обліку дві родини, які перебували на обліку в складних життєвих обставинах (батьки належним чином не виконували свої обов’язки).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь