A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Велике спасибі людям чуйним і небайдужим!..

Дата: 03.11.2021 13:54
Кількість переглядів: 1268

До селищної ради звернулась пенсіонерка, жителька Казанки Косталан Галина Олександрівна, яка все своє життя пропрацювала вчителем початкових класів у Казанківській ЗОШ №4, і має в трудовій книжці лише один і саме цей запис про роботу у цьому навчальному закладі. Справа в тому, що Галина Олександрівна понад 10 років є підопічною відділення соціальних послуг за місцем проживання КУ «Центр надання соціальних послуг Казанківської селищної ради». Напередодні професійного свята – Дня працівника соціальної сфери, вона висловлює слова щирої вдячності усім соціальним працівникам, які причетні до цієї благородної справи.

«Я, Косталан Галина Олександрівна, користуюсь послугами Центру надання соціальних послуг на дому, директором якого є депутат селищної ради Олена Коніщук. Хочу поздоровити всіх працівників центру, подякувати їм за сумлінну працю, уважне і турботливе ставлення до людей похилого віку, побажати їм всього найкращого в житті, особливо міцного здоров’я. Дякую Олені Михайлівні, це талановитий організатор, умілий керівник. Багато складних питань доводиться їй вирішувати у цей непростий час. Велике спасибі їй за рішучість, турботу і розуміння. Також щиро дякую Надії Олександрівні Кутовенко. Це дуже активна, турботлива, уважна людина, яка вболіває за кожного свого підопічного, швидко вирішує проблеми. Вітаю зі святом Олену Володимирівну Літвінцеву. Своєю чарівною усмішкою вона повертає нам надію і віру в майбутнє, завжди підтримує і підбадьорює. Також вітаю Трофімову Мар’яну Борисівну, людину чуйну, тактовну, розсудливу. Вона завжди уважно вислухає, надасть слушну пораду.

Дякую і Шевчуку Василю Матвійовичу, Черненко Анатолію Анатолійовичу. Вітаю з професійним святом Шевельову Олену Павлівну, Малик Ольгу Володимирівну, Коноваленко Лілію Борисівну.

Дорогі мої помічники! Спасибі вам за все, спасибі вам за щирі серця, за світлі душі і за невтомну працю! Завдяки вам я та багато інших жителів громади відчуваємо турботу, увагу і доброзичливість. Зрештою ми отримуємо від вас важливе для нас відчуття, що ми не залишаємось сам-на-сам зі своїми проблемами, адже поруч з нами є такі люди як ви!» - схвильовано розповідає Косталан Галина Олександрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь