A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 02.11.2021 11:01
Кількість переглядів: 846

1 листопада нараду з керівниками структурних підрозділів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов розпочав з найбільш актуального на сьогоднішній день питання – забезпечення газом бюджетних установ громади. Як і минулого тижня кожен керівник структурного підрозділу інформував про стан виконання низки необхідних заходів для забезпечення безперебійного газопостачання в осінньо-зимовий період та проходження на належному рівні опалювального сезону.

Далі говорили про стан справ у соціальному напрямку діяльності громади. Минулого тижня малозабезпеченим верствам населення по домівках розвезено натуральну допомогу – свіжі овочі. У відділенні «Денний центр соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознаками статі» продовжуються ремонтні роботи, які планується завершити до кінця року. Спеціалісти служби у справах дітей постійно здійснюють контроль за захистом прав, свобод та інтересів дітей у громаді, закладах для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, умовами влаштування, проживання та їх розвитку. По населеним пунктам постійно проводяться профілактичні рейди, обстежують родини, які опинились в складних життєвих обставинах. Зараз спеціалісти відділу готують матеріали на комісію з питань захисту прав дітей.

У комунальному господарстві теж триває повсякденна робота. Робітники «ДоброБуду» закінчили по графіку вивезення побутового сміття. Також у Казанківській школі №1 вивезли чотири причепи сміття, такі роботи планується провести і в дитсадку «Теремок». Регулярно в центрі Казанки неподалік приміщення Нової пошти підприємці, більшість з яких приїжджі, здійснюють торгівлю саджанцями, закуповують сільгосппродукцію. Однак після завершення торгівлі не наводять належний санітарний стан на своїх місцях. Тож необхідно вирішити це питання таким чином: або ж підприємці наводять порядок своїми силами, або ж укладають договори на прибирання території з комунальним підприємством «ДоброБуд».

За жовтень місяць спеціалістами Центру надання адміністративних послуг надано 1100 адмінпослуг. За період з січня по листопад всього надано 10359 адміністративних послуг, а за минулий рік – 10000. З 1 листопада починається онлайн моніторинг роботи ЦНАПу Міністерством цифрової трансформації з використанням інформаційної системи ІС «Вулик», в якому наша громада працює вже більше року. На минулому тижні у ЦНАПі та на віддалених робочих місцях розміщено QR-коди, за якими відвідувачі можуть залишати свої відгуки. Це така система моніторингу якості обслуговування та збору інформації зворотного зв’язку від мешканців. Впровадження такої системи дозволить щомісячно визначати середню оцінку якості обслуговування та надання послуг. Це допоможе нам поліпшити якість надання послуг та зробити кожне відвідування ЦНАП максимально комфортним для наших жителів.

Далі обговорювали освітній напрямок діяльності в громаді. На даний час 5 закладів освіти працює в дистанційному режимі, 8 – на канікулах, 1 – очно. Всього першою та другою дозою провакциновано 502 працівника закладів освіти із загальної кількості – 530, що складає 94,7 %. Для того, щоб заклади освіти працювали в очному режимі потрібно, щоб всі працівники закладів загальної середньої освіти мали документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції, або одужання особи від зазначеної хвороби.

Федерація України з греко-римської боротьби для повноцінного і ефективного навчально-тренувального процесу передало нашій спортшколі спеціальний борцівський килим. Тож для спортивних занять нашим дітям є всі необхідні умови.

У зв’язку з тим, що зараз запроваджено «червону» зону епіднебезпеки, формат масових заходів змінено, вони будуть проводитись в онлайм-режимі.

На завершення наради селищний голова Олексій Асмолов підкреслив необхідність підвищення рівня виконавської дисципліни та уважного ставлення до вирішення проблем, які турбують мешканців громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь