A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Щотижнева нарада з керівниками структурних підрозділів

Дата: 25.10.2021 16:55
Кількість переглядів: 1739

Сьогодні на нараді з керівниками структурних підрозділів, яку провів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, обговорили роботу за минулий тиждень та поставили завдання на поточний тиждень. Нараду селищний голова розпочав з найбільш актуального на сьогоднішній день питань – забезпечення газом бюджетних установ громади. Кожен керівник структурного підрозділу інформував про стан виконання низки необхідних заходів для забезпечення безперебійного газопостачання в осінньо-зимовий період та проходження на належному рівні опалювального сезону.

Начальник відділу соціального захисту населення Маріанна Трофімова повідомила, що Всеукраїнська організація «Червоний хрест» малозабезпеченим верствам населення надав натуральну допомогу – свіжі овочі (буряк, морква, цибуля). В ході проведення акції «Милосердя», в якій прийняли участь організації, установи громади, зібрано кошти, які буде направлено на надання грошової матеріальної допомоги людям, які мають онкозахворювання.

На минулому тижні прийняли участь у всеукраїнському семінарі-тренінгу на тему «Сучасні підходи до адміністрування соціального захисту на рівні територіальних громад». Роботу в соціальній сфері нашої Казанківської громади визнано кращою на регіональному рівні та відображено на порталі Мінсоцполітики в розділі «Досвід громад». Також Маріанна Трофімова розповіла, що Міністерством соціальної політики при підтримці світового банку впроваджується пілотний проект «Рука допомоги», яким передбачено допомогу малозабезпеченим родинам з числа працюючих, в яких на утриманні є неповнолітні діти.

В суботу працівники Центру надання соціальних послуг навели належний санітарний стан на території закладу. Участь у цій важливій справі охоче прийняли і підопічні стаціонарного відділення. Минулого тижня мультидисциплінарна команда виїжджала до сіл громади, де надавали соціальні послуги. З метою отримання державних соціальних допомог, пільг та субсидій за минулий тиждень до спеціалістів відділу соціального захисту населення звернулось 138 громадян.

Начальник служби у справах дітей Валентина Риженко поінформувала, що минулого тижня проведено профілактичні рейди по смт Казанка і Троїцько-Сафонове. Обстежено 10 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Складено відповідні акти, з батьками проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків. Також повідомила, що мешканець селища Казанка надав фінансову допомогу родині, яка перебуває на обліку. Зараз в помешканні проводяться ремонтні роботи, дітям створюють належні умови проживання. П’ять матерів позбавлено батьківських прав, наразі спеціалісти відділу готують відповідні документи щодо надання статусу дітям, а також пакет документів щодо постановки на облік з усиновленням.

Під час наради спеціаліст з питань відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Анастасія Нікуліна поінформувала про те, що подано три заявки на участь у конкурсі про співпрацю з питань соціально-економічного розвитку з ТОВ «Тавр Енерго» (Енергоефективна школа: нова генерація), а саме заміна на енергозберігаючі металопластикові вікна у Казанківській гімназії №2, реконструкція системи опалення шляхом переведення на електроопалення Казанківської гуманітарної гімназії. І надалі проводиться моніторинг проектів та конкурсів, які можуть реалізовуватись на території нашої громади. З метою перевірки приведення прилеглої території в належний санітарний стан було здійснено об’їзд вулиць Миру і Пушкіна. Видано чотири попередження про усунення виявлених недоліків у сфері благоустрою та складено протокол по статті 152 КУпАП України за порушення правил благоустрою. Продовжуються рейдові перевірки в частині діяльності суб’єктів господарювання з метою здійснення контролю за дотриманням санітарного законодавства та протиепідемічних заходів.

Начальник фінансового відділу Віктор Андрійчук поінформував, що бюджет селищної ради виконано на 83,5%, а план за жовтень місяць виконано на 80% . Проведена нарада, на якій доведено до головних розпорядників коштів особливості складання розрахунків до проекту селищного бюджету на 2022 рік. Наразі ведеться поточна робота, спеціалісти відділи готують звіт про виконання бюджету за 9 місяців 2021 року. Також готують загальний звіт інформації про об’єкти нерухомого комунального майна Казанківської громади.

Начальник відділу культури та туризму Алла Косталан повідомила, що у зв’язку з тим, що Миколаївська область з 26 жовтня входить в «червону» зону епіднебезпеки за поширенням коронавірусу, усі масові заходи будуть проходити в режимі он-лайн.

Начальник комунального підприємства Олена Журавська доповіла, що робітники «ДоброБуду» відповідно до графіка закінчують вивіз побутового сміття по смт Казанка. Прибирають на дитячому ігровому майданчику, який знаходиться в центрі селища: проводять санітарну обрізку дерев.

Про роботу відділу ЦНАП за минулий тиждень поінформувала керівник Людмила Тимощук. Розповіла що відділ ЦНАП працює в стандартному режимі з дотриманням протиепідемічних вимог. Структурним підрозділом держгеокадастру в смт Казанка припинено прийом документів від ЦНАП в зв’язку з технічними проблемами в Управлінні Держгеокадастру в Баштанському районі. 26 жовтня відбудеться он-лайн нарада Миаколаївської облдержадміністрації по питанню реорганізації територіальних підрозділів Головного управління Держгеокадастру в Миколаївській області. В нараді візьме участь селищний голова Олексій Асмолов.

Начальник відділу освіти Олександр Лука поінформував, що минулого тижня пройшло щорічне навчання та перевірка знань з питань охорони праці, промислової та пожежної безпеки для працівників, зайняті на роботах з підвищеним рівнем небезпеки, а саме операторів котелень, на газоподібному паливі, машиністів котлів на рідкому та твердому паливі та операторів котелень по обслуговуванню електричних котлів. Відбулось засідання атестаційної комісії, розглянули 35 заяв: 9 керівників та 26 вчителів закладів освіти. 21 жовтня учні 9 -11 класів шкіл громади їздили на екскурсію в м. Миколаїв до Аграрного університету. Спеціалісти відділу взяли участь в он-лайн нараді щодо забезпечення газопостачання в закладах освіти, яку провів Департамент освіти і науки Миколаївської ОДА.

По підсумках наради було дано відповідні доручення виконавцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь