A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова сесія Казанківської селищної ради

Дата: 30.09.2021 16:18
Кількість переглядів: 1571

Сьогодні, 30 вересня, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов відкрив 13 сесію 8 скликання. В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули 56 питань, з них 46 земельних.

Перед початком роботи сесії голова місцевої організації ветеранів Марія Ризук напередодні Дня ветерана та людей похилого віку вручила селищному голові Олексію Асмолову і начальнику відділу соціального захисту населення Маріанні Трофімовій Подяки за вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху в Казанківській громаді, за взаєморозуміння, підтримку, плідну співпрацю у вирішенні проблем соціального захисту населення.

Надалі депутати розглянули та підтримали депутатський запит депутата селищної ради Олександра Васюти щодо можливості введення додаткової посади тренера з греко-римської боротьби до штату комунального закладу «Казанківська дитячо-юнацька спортивна школа». І це дуже символічно, адже знаменитий на увесь світ олімпійський чемпіон з греко-римської боротьби Іван Богдан народився і виріс у мальовничому селі Дмитро-Білівка.

Далі розглянули та підтримали депутатський запит депутата селищної ради Наталії Казаріної до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо забезпечення опалювального сезону 2021-2022 та наповнення місцевих бюджетів додатковими ресурсами.

Потім розглянули та підтримали Звернення депутатів Казанківської селищної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Миколаївської обласної державної адміністрації щодо проведення капітального ремонту автомобільної дороги Р-81 (Казанка-Снігурівка-Антонівка). Ця автомобільна дорога державного значення має протяжність 26 кілометрів, знаходиться у критичному стані і заручниками цієї ситуації є жителі сіл.

Далі депутати затвердили Програму зайнятості населення на період до 2023 року включно, яка визначає основні показники ринку праці та заходи, спрямовані на реалізацію державної політики у сфері зайнятості населення, збалансування попиту і пропонування робочої сили на ринках праці, соціального захисту безробітних, забезпечення зайнятості громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Реалізація Програми здійснюватиметься за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів у межах наявного фінансового ресурсу.

У зв’язку із змінами у адміністративно територіальному устрої внесені зміни до юридичних адрес структурних підрозділів та комунальних установ громади.

Далі депутати прийняли рішення про закріплення на праві оперативного управління та передали Комунальному некомерційному підприємству «Казанківський центр первинної медико-санітарної допомоги Казанківської селищної ради» об’єкти нерухомого майна згідно акту приймання-передачі, а це будівлі діючих фельдшерських пунктів. Відділу соціального захисту населення, Службі у справах дітей, Центру надання соціальних послуг - індивідуально визначене майно згідно актів приймання-передачі.

Депутати розглянули низку земельних питань та ухвалили відповідні рішення.

В розділі «Різне» начальник освіти Олександр Лука поінформував депутатський корпус про те, що зроблено у нашій громаді стосовно реформування освітньої галузі та перспективи подальшого функціонування місцевих навчальних закладів.

Селищний голова Олексій Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних рішень.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь