A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Слухачі Університету третього віку здійснили незабутню подорож

Дата: 29.09.2021 13:55
Кількість переглядів: 1527

Вчора слухачі Університету третього віку побували у Миколаївському зоопарку, де ознайомились з дивовижним світом тварин. До речі, це один з найстаріших і найкращих зоопарків України. Його історія виходить від 1901 року, коли міський голова заснував свою приватну колекцію. Отже студенти УТВ побачили безліч екзотичних тварин, багато з яких живуть тільки в Миколаївському зоопарку. Надовго затримувались біля тигрів, величезних слонів та бегемотів, які вражали своїми розмірами, струнких жирафів, непосидючих мавпочок. Також побували у зоологічному відділі, акваріумі. Це було незабутньо!

Але подорож на цьому не закінчилась. Потім пенсіонери побували в обласному академічному художньому театрі, де переглянули комедійну виставу. Затамувавши подих глядачі майже на дві години забули про сучасне місто, яке залишилось за стінами театру. Ну, а потім, наші мандрівники прогулювались головною вулицею міста – по Соборній, біля фонтану, а щоб надовго запам’ятати події, - робили фото на згадку. Трохи втомлені, але щасливі та задоволені всі повернулись з екскурсії додому із «морем» вражень, про які ще будуть довго згадувати та розповідати своїм близьким, рідним та знайомим.

Слухачі УТВ висловлюють щиру вдячність селищному голові Олексію Асмолову за організацію безкоштовної поїздки до м. Миколаєва, за те, що постійно надає дієву допомогу та приділяє велику увагу, яка вкрай необхідна людям поважного віку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь