Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ремонт місцевих доріг – своїми силами

Дата: 29.09.2021 08:31
Кількість переглядів: 1148

Ремонт вулиць населених пунктів та доріг місцевого значення є проблемою дуже важливою, гострою і злободенною. Щоб зарадити цьому, Казанківський селищний голова Олексій Асмолов разом з депутатським корпусом придбали для потреб громади асфальтний міні-завод. Це спеціальна техніка та обладнання: Рециклер асфальтобетону РА-800, встановлений на причепі-платформі, машина для приготування асфальтно-бетонної суміші. Також дизельний дорожній каток Dynapc CC122, для проведення робіт щодо відновлення дорожнього покриття. Зараз прийшов час для активної реалізації цього інфраструктурного проекту.

Цими погожими осінніми днями працівники комунального підприємства «ДоброБуд» активно проводять ремонт доріг місцевого значення в смт Казанка. Вже відремонтували ділянку асфальтного покриття біля гімназії по вулиці Шкільна. Сьогодні розпочато ремонтні роботи ділянки дороги по вулиці Перемоги, починаючи від вулиці Шкільної і до центральної вулиці Миру.

Як зазначив селищний голова Олексій Асмолов - ремонт доріг місцевого значення власними силами проводитиметься і надалі. Маючи власний асфальтний міні-завод дасть змогу власними силами та втричі дешевше виконувати поточні ремонти та обслуговування доріг на території нашої громади, а це суттєва економія бюджетних коштів. Отже, це саме той проект, котрий працюватиме на перспективу, сприятиме розвитку інфраструктури і підвищення рівня комфорту жителів нашої територіальної громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь