A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Від громади до громади!

Дата: 06.09.2021 08:13
Кількість переглядів: 927

3 вересня Миколаївський обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи з робочим візитом завітав до Казанківської громади з проведенням культурної акції «Від громади до громади». Під час візиту провідні методисти МОЦНТ на чолі з директором, заслуженою артисткою України Наталією Баштовою за участю головного спеціаліста управління культури, національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Анжелою Дорош, заступника селищного голови Олени Шевчук та начальника Відділу культури та туризму Казанківської селищної ради Алли Косталан ознайомилися з діяльністю сільських будинків культури сіл Миколаївка, Михайлівка, Весела Балка та Казанківським МК №1, їхньою матеріальною базою та творчими здобутками, а також переглянули яскраві виступи самодіяльних колективів, які продемонстрували різні напрямки мистецтва. Учасниками робочої зустрічі були надані конструктивні поради, роз’яснення та методичні рекомендації.

Основна частина заходу пройшла в КЗ «Центр культури та дозвілля Казанківської селищної ради». Представники проекту «Від громади до громади» ознайомилися з яскравою виставкою майстрів декоративно-прикладне мистецтво, від якої отримали масу задоволення. Також протягом зустрічі було переглянуто презентації творчих звітів усіх клубних закладів громади.

Підбиваючи підсумки Наталія Баштова акцентувала увагу на підвищенні кваліфікації кадрів, покращення рівня роботи і виконавської майстерності колективів. Подякувала громаді за теплу продуктивну зустріч і бажання розвиватися для успішного оновлення сфери культури та дозвілля. Також вручила подяку працівникам і творчим колективам закладів культури громади за збереження і розвиток національної культури та активну участь в акції «Від громади до громади».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь