A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Без води пожежу не погасиш…

Дата: 31.08.2021 22:00
Кількість переглядів: 898

Відбулось чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, яку провів заступник селищного голови Леонід Новицький. В роботі комісії взяли участь представник держспоживслужби Роман Пруба, начальник відділу освіти Олександр Лука. Говорили про стан джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах та на об’єктах громади. Доповідач начальник 17 ДПРЧ 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області Ігор Долина поінформував, що протягом восьми місяців цього року на території селищної ради трапилось 66 пожеж, з них 8 в житловому секторі та 58 на відкритій території. Найбільша кількість пожеж сталась в смт Казанка, селах Миколаївка, Михайлівка, та Троїцько-Сафонове, де пожежі мали великі площі, загрожували поширенню на житловий сектор, будинки, господарчі споруди.

На території Казанківської територіальної громади проведено перевірку джерел зовнішнього протипожежного водопостачання. В зв’язку з цим дано доручення відповідальним особам забезпечити необхідне функціонування джерел протипожежного водопостачання.

Щодо стану забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою поінформував начальник відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Юрій Кондратюк. У зв’язку з цим доручено проводити постійне інформування населення про стан якості та безпеки питної води, орендарям водопровідних мереж здійснювати промивку та дезінфекцію трубопроводів відповідно до вимог чинного законодавства.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь