A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ ЩОДО ЗБІЛЬШЕННЯ РОЗМІРУ ПЛАТИ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ПІЛЬГ ЗА НАВЧАННЯ У МУЗИЧНІЙ ШКОЛІ

Дата: 31.08.2021 11:07
Кількість переглядів: 736

На позачерговому засіданні виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова Олексій Асмолов, було розглянуто два важливих питання.

Члени виконкому обговорили питання щодо збільшення розміру плати та встановлення пільг за навчання учнів у музичній школі. Доповідач начальник відділу культури та туризму Алла Косталан поінформувала, що в минулому навчальному році у закладі навчалось 63 учні. Два роки плата за навчання не змінювалась. В зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати директор навчального закладу Інесса Жильцова звернулась з клопотанням про підвищення батьківської плати за навчання. Також Алла Косталан повідомила, що в порівнянні з музичними школами в інших громадах у нас плата залишалась найнижчою. Тож було погоджено новий розмір батьківської плати: сольний спів - 120 грн., фортепіано – 120 грн., народні інструменти (баян, акордеон) – 100 грн., духові інструменти – 100 грн. Незмінним залишається звільнення від плати за навчання на 100% діти відповідних категорій, а саме діти військовослужбовців, діти учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, діти учасників бойових дій, працівників органів внутрішніх справ, що загинули під час виконання службових обов’язків, діти, які втратили годувальника. Звільняються від оплати за навчання на 50%: при навчанні двох дітей з однієї сім’ї, учні, які навчаються на декількох інструментах, діти, що знаходяться під опікою.

Далі члени виконавчого комітету схвалили прогноз бюджету Казанківської селищної ради на 2022 – 2024 роки. Такий прогноз визначатиме основні напрями дій в середньостроковій перспективі, який сприятиме досягненню довгострокових стратегічних цілей та є основою для складання головними розпорядниками бюджетних коштів планів своєї діяльності та галузевих програм.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь