A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Ветерани і молодь: відбувся футбольний турнір пам’яті В.Г. Дорошенка

Дата: 30.08.2021 08:04
Кількість переглядів: 601

На центральному стадіоні смт Казанка 28 серпня відбувся другий, вже традиційний футбольний турнір пам’яті багаторічного керівника Казанківського району, організатора нашого місцевого футболу Володимира Григоровича Дорошенка, який, на превеликий жаль, пішов з життя, залишивши після себе багато добрих справ, повагу і пам’ять вдячних земляків-казанківців. Ініціатори проведення цього футбольного турніру - Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, секретар селищної ради Сергій Дяченко, ветеран спорту Анатолій Пащенко. На урочистій церемонії відкриття турніру були присутні дружина Любов Олександрівна Дорошенко, родичі.

У своєму привітанні учасникам турніру селищний голова Олексій Асмолов підкреслив великий внесок В.Г. Дорошенка у розвиток Казанківського краю, нашого місцевого футболу, побажав командам ветеранів і молоді цікавих футбольних баталій. Він також висловив слова подяки депутатам селищної ради Володимиру Лосю, Ігорю Сідорову, Юрію Овчаренку за фінансову підтримку у проведенні турніру. До учасників з словами привітання звернувся заступник голови Баштанської районної ради Василь Кузін.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять В.Г. Дорошенка. Олексій Асмолов, Василь Кузін разом з рідними поклали квіти до місця поховання нашого відомого земляка.

Ігри турніру проходили на міні-футбольному полі, де змагались ветерани, і на великому футбольному майданчику, де грала молодь.

Три ветеранські команди грали на футбольному міні-полі з штучним покриттям. Наші ветерани, не на жарт згадавши свої молоді футбольні роки, грали наполегливо і завзято, голів у ворота суперників забивати не жаліли. Голами у ворота суперників відзначились Анатолій Кривцов, Володимир Кривцов, Сергій Дяченко, Микола Савченко, Олександр Васюта.

На великому полі змагались команди молодих футболістів з смт Казанка та с. Олександрівка. Рахунок гри – 4:1 на користь олександрівців.

Кубок переможцям та грамоти кращим гравцям турніру вручала Любов Олександрівна Дорошенко.

І місце у змаганнях з міні-футболу серед ветеранів виборола команда Казанка – 1. ІІ місце посіла команда Казанка – 3, на ІІІ місці – Казанка – 2. Кращий воротар – Микола Баранюк, кращий гравець - Сергій Вергелес, кращий бомбардир – Анатолій Кривцов.

І місце на великому полі, як і у минулому році, виборола команда з с. Олександрівка. Саме вона і одержала кубок турніру. Кращими гравцями визнані Євген Мастиков з Олександрівки та Сергій Назаров з Казанки.

Директор ФК «Колос» Микола Подлінєв вручив Подяки за активну участь у організації турніру Сергію Дяченку, Анатолію Пащенку і Анатолію Кривцову. Варто також відзначити, що саме директор ФК «Колос» Микола Подлінєв, який, доречі, сьогодні відзначає свій день народження, багато зробив для проведення цьогорічного футбольного турніру.

Як зазначив селищний голова Олексій Асмолов, футбольний турнір пам’яті В.Г. Дорошенка вже став у нашій територіальній громаді традиційним, і проводитиметься щороку.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь